Dubbel weekend Dames 1: Vrijdagavond komen de dames van Den Bosch op bezoek de wedstrijd start om 20:30. Zondag 25 maart vertrekt dames 1 naar de Haags-Delftse mix en spelen zoals gewoonlijk om 12:45. De heren ontvangen Zwolle thuis om 14:45.
 

Senioren

Foto: ©Kees Boelhouwer,  kbfoto.nl


Informatie

Nieuwe leden kunnen contact opnemen met Wouter Martens (heren) [email protected] of Marieke Dresmé (dames) [email protected]. Zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden van spelen op Hurley, de plaatsing en de stand van zaken rond de inschrijving.

Ieder lid is senior vanaf 18 jaar (peildatum 1 oktober). De seniorenwedstrijden worden op zondag gespeeld. Het is gebruikelijk dat elk lid van THC Hurley, naast het trainen en het spelen van de wedstrijden, individueel of als team een bijdrage levert aan het clubleven. Concreet betekent dat onder meer: bij toerbeurt een wedstrijdtafeldienst draaien en je scheidsrechterskaart (verplicht) halen om andere wedstrijden te fluiten.
 
Bij THC Hurley wordt ook veteranenhockey gespeeld. Senioren gaan vanaf hun 35ste in deze klasse spelen. Vanuit de Technische Commissie (TC) wordt gestimuleerd om richting het bereiken van deze leeftijd (35+) ook daadwerkelijk op dit niveau te gaan spelen. Daarbij wordt rekening gehouden met aansluiting op leeftijd en aansluiting op niveau.

De Technische Commissies (TC's) Dames en Heren bestaan elk uit vijf leden. Zij stellen de teams samen, uiteraard in nauw overleg met de aanvoerders en de teamleden. Nieuwe leden worden in teams ingedeeld op niveau, leeftijd en eventuele voorkeur.

Bij nieuwe teams wordt getracht deze op hun niveau in te laten stromen. Verder delen de TC's de teams in en bepalen in welke klasse zij het volgende seizoen zullen spelen (afhankelijk van het resultaat van het afgelopen seizoen). Hoewel de meeste werkzaamheden van de TC's voor en aan het begin van het seizoen worden uitgevoerd, zijn de leden het gehele jaar door aanspreekbaar voor de aanvoerders en spelers. De voorzitters van de TC's zijn lid van het bestuur.
 
Bij THC Hurley speelt ook een 50+ herenteam. Voor dit team gelden soortgelijke overgangsregels als bij de veteranenteams. Veteranen Dames kunnen ook op dinsdagochtend competitie spelen.


Wouter Martens Heren nieuwe leden
Bas Loman Heren 3 t/m 6
Kik Raymakers Heren 7 t/m 10
Stijn Verstappen Heren 11 t/m 14
Bas Dronkert Heren 15 t/m 19
Gijs Hagemans Heren veteranen
Mink Sjamsoedin Heren 20 t/m 23
Wouter Martens Heren Jong