Chinese nationale damesteam te gast op Hurley

In aanloop naar het WK hockey voor dames dat op 1 juli start verblijft en


LEES VERDER

ALV woensdag 29 juni 2022

Beste Hurleyanen,

Op woensdag 29 juni 20:00 uur h


LEES VERDER

Dames Veteranen B zoekt nieuwe teamleden

Wat is er nou leuker dan fanatiek op zondag met een gezellig team een mooie


LEES VERDER

Hurley serious fun toernooien

Foto:kbfoto.nl
Eindelijk is het weer zover; komende zomer vinden op


LEES VERDER

Kom naar de leukste hockeykampen van Nederland en krijg een hockeystick cadeau!

Hockeyen in de zomervakantie op Hurley? Deze zomervakantie kan jij weer


LEES VERDER

THC Hurley zoekt nog nieuwe hockeytalenten (m)! 

 
Ouders en jongens opgelet!
Ben jij 5-6 jaar oud


LEES VERDER

De hele zomervakantie niet hockeyen? Echt niet!

Ga ook in de zomer het veld op met de hockeykampen van SportWays
Di


LEES VERDER

Wij willen jou!!

Ben jij de persoon die samen met ons de keepers van Hurley naar het ne


LEES VERDER

Lustrum commissie leden gezocht!


Voor het grootste feestjaar (seizoen 22/23) dat


LEES VERDER
 

 

Vrijwilligers-Bedank-Borrel

16-6-2022 Algemeen

Met een vrijwilligers-bedank-borrel is afgelopen zaterdag stilgestaan bij de talloze vrijwilligers die onze club rijk is en gelukkig is een flink aantal dat ook met ons komen vieren. 


De vele commissies van de club, worden allemaal bemand door vrijwilligers. Gezamenlijk zorgen die ervoor dat we elk weekend weer van het hockey op onze club kunnen genieten. Bijvoorbeeld de jeugdcommissie met de vele categorie leiders, de Senioren TC, waar Madelon Koedijker - Sweers al jaren actief is, maar ook Lieke van der Linden en Anouk Hellingman en Minouche de Buisonjé, die wekelijks de wedstrijdschema’s in elkaar draaien. En de tuchtcommissie, de Juridische commissie en de Hurleyaan. De scheidsrechterscommissie en de opleiding die de CS+’rs krijgen wordt al jaren verzorgd door Wouter Thone en Paul Josef Jitta. De scheidsrechters zelf, de coaches van alle breedte teams en alle managers, zoals Bregje Droog (D1) en Robin Sheridan (H1). De toernooicommissie(s), financiële commissie en de Kascommissie waar Rob Content na vele jaren afscheid van nam. Ook Ed Thieme stopte, maar dan als gastheer voor de (Tulp) hoofdklasse zondagen, waar hij ook als omroeper fungeerde. Onze vertrouwenspersonen Ellen Koopmans en Claudia van Weldam zijn altijd op de achtergrond aanwezig. De blaashal door Matt Kobben en de zaalhockeycommissie door onder andere Tessa van Veggel


Deze dag was ook een goed moment om Jesse Martens nog even in het zonnetje te zetten. Als bosuiltje begonnen bij Hurley en tot lang in de senioren gespeeld is hij een echt "kind van de club”. Naast zijn hockey carrière is hij bij ons ook een coachingscarrière gestart. Hij heeft de afgelopen jaren vele jeugdteams begeleid. De laatste periode maakte hij deel uit van "het technisch hart jeugd”, waarvan het afgelopen jaar voor de jongste jeugd. Naast Hurley werkte hij ook voor hockeyclub MHC Fletiomare, als assistent-coach van Dames 1. Door een aanstaande verhuizing die kant op en uitbreiding van zijn werkzaamheden daar is een combinatie met Hurley niet meer mogelijk. Wij wensen Jesse alle goeds toe en bedanken hem voor zijn enorme inzet als echte Hurleyaan!


Speciaal staan we deze dag ook stil bij de vrijwilligers die we extra in het zonnetje willen zetten en dat doen we door middel van de verschillende wisselbokalen:

Brabants Elftalbeker - Roos Spier

(voor een jeugdlid dat zich bijzonder heeft ingezet voor de jeugd op THC Hurley of op een andere manier is opgevallen)


Michiel vd Struijk Keepers Hurley - Hidde Moona en Merel Verwijs 

(Voor de meest talentvolle of opvallende jeugdkeeper of degene die zich uitzonderlijk heeft ingezet voor de ontwikkeling van jeugdkeepers.)


De Mol van Otterloo trofee - Familie Koper

(Voor een familie dat zich als gezin verdienstelijk heeft ingezet voor THC Hurley)


Scheidsrechters Hurley - Arjen Schut

(Voor degene(n) die zich op het gebied van arbitrage hebben ingezet)


Voorzitterswaarderingsuil - Anne Mieke Achterhuis 

(deze keer voor: De belangeloze inzet als teamarts van Dames 1 (en waar nodig Heren 1), maar met name omdat mede door haar inzet en onder haar verantwoordelijkheid de hoofdklasse teams hebben door kunnen functioneren volgens alle protocollen en regels in twee jaar Coronatijd)

Gerelateerd nieuws: Algemeen