Het Hurley Seniorentoernooi: 25 juni!

11-5-2022 Senioren

Lieve Hurleyanen,

HET HURLEY SENIOREN TOERNOOI IS WEER TERUG!
Corona is éindelijk voorbij, het is tijd om onder die enorme steen vandaan te komen, want we mogen weer! Maar wat heb jij allemaal gedaan terwijl we thuis moesten stilzitten? Heb je stiekem de hitjes van zanger Rinus opgezet? Of heb je jou favoriete Disney film gebingewatched zonder dat iemand het kon zien? Heb je een pot Nutella leeggelikt of kon je niet stoppen met spelen van de Sims? Laat het ons zien!
Wij presenteren met genoegen:

"GUILTY PLEASURE”
Wat doe jij als niemand kijkt?
Trek je après-ski outfit uit de kast om op de foute hitjes te dansen, verkleed je als de Kardashians en drink een jillz raspberry. Ben je bereid om alles uit te kast te halen? Schrijf je dan nu in met je team.
Geef je op via [email protected] onder vermelding van naam van de dagcaptain, je team en het aantal spelers (min. aantal is 6). 
De inschrijving maak je compleet door het inschrijfgeld over te maken naar NL68 RABO 0303043709 op naam van THC Hurley onder vermelding van club, team en aantal.

Prijs: 25 euro p.p. (inclusief lunch, avondeten, spetterende DJ en nog veel meer vermakelijke activiteiten)
Datum: 25 juni

Wat kan je van ons verwachten?
Zaterdagochtend 25 juni arriveren jullie om 11.00 u in vol ornaat en themakleding bij T.H.C. Hurley. In het clubhuis worden jullie met open armen ontvangen door de Toernooicommissie en krijgt elk team de benodigde informatie.
Traditiegetrouw koppelt de commissie elk herenteam aan een willekeurig damesteam en zullen jullie je samenvoegen voor het eerste onderdeel van de dag, hockey!
We spelen korte wedstrijden op halve veldjes met mixed teams, met een spannende finale als eindpunt.
Geen ster op het veld? Strijd dan met je team voor de Beste Outfit!
Daarnaast regelen wij uiteraard een DJ die onze guilty pleasures gaat draaien.

Tot dan!

Feestelijke groet,
De Hurleyaan

Gerelateerd nieuws: Senioren