Chris Timman, Laura van Heugten en Lieke van Wijk bij nationale zaal selectie

Veel vraagtekens voor Oranje Dames Zaal op weg naar EK en WK
van ho


LEES VERDER

zaalclinic Heren1 in de kerstvakantie

Op 30 december en 4 januari organiseert Heren 1 met (dames) bondscoach za


LEES VERDER

ALV 25 nov: nieuw 'Lid van verdienste' en 'Erelid'

De ALV van afgelopen donderdag 25 november heeft de vereniging een nieuwe


LEES VERDER

corona maatregelen vanaf 28 november

Beste (ouders van) Leden,
 
Afgelopen vrijdag zijn er we


LEES VERDER

Zaalhockeyers gezocht!

Heren gezocht die graag willen zaal hockeyen aankomende winter. Niveau gaat


LEES VERDER

Sportways zaalhockeykamp

Ga jij deze kerstvakantie mee de zaal in?brrr ..., wat begint het koud te


LEES VERDER

Sportways kampen dit jaar

Ben jij klaar voor 2021?!Pak je agenda er maar bij, het is tijd om planne


LEES VERDER
 

Heren 1 en Dames 1 fundraising diner

25-10-2021 Vereniging

Dit wil je niet missen! Je bent van harte uitgenodigd voor het "Dames 1 en Heren 1 fundraising diner”, dat dit jaar weer plaats zal vinden en wel op vrijdag 10 december a.s. in ons eigen clubhuis. 


Ook op deze avond brengt Hurley weer op verschillende manieren "talent tot leven”!
Het gastronomisch diner zal bereid worden door een eigen Hurley koks-team (bestuur en leden). Uiteraard worden alle gerechten geserveerd met passende wijnen (NAN Wijnen Amsterdam-Zuid) en de organisatiehulp wordt verzorgd door de professionals van Robert’s service. De spelers van Heren 1 en speelsters van Dames 1 zullen jullie gastheren en gastvrouwen zijn!  Gedurende de avond zullen de selecties aan jullie worden gepresenteerd en er is ook voldoende tijd voor een persoonlijk praatje met ons eigen keurcorps uit de Tulp Hoofdklasse en Dames Hoofdklasse. 

Eén van de hoogtepunten zal ook deze avond "de veiling" zijn. Verschillende attributen en activiteiten zullen onder de hamer van eigenaar wisselen, waaronder een hockeyclinic verzorgd door Europees kampioen hockey Jeroen Hertzberger en een door de gouden Olympische selectie gesigneerd trainingsshirt. 

De opbrengst van de veiling komt geheel ten goede aan Heren 1 en Dames 1. 
Met deze avond wordt namelijk de Wintertrip voor de voorbereiding van de tweede seizoenshelft "verdiend”. Deze wordt niet door de club betaald maar de teams willen graag een (buitenlandse) reis van ongeveer een week bij elkaar ‘sparen’ om zich in alle rust op te laden. De ambities zijn hoog; Heren 1 moet zich zien te handhaven in de Tulp Hoofdklasse - dit is ontzettend belangrijk omdat wij als Hurley de enige club in Amsterdam zijn die jonge hockeytalenten, die nog nét niet in de top van de (Tulp) Hoofdklasse meedraaien, een échte kans geven om naar die top toe te groeien. Dames 1 heeft voor de tweede seizoenshelft zelfs als ambitie om zich naar een 4e plaats te vechten - wat zou het geweldig zijn als we aan het einde van het seizoen extra lang kunnen genieten van superspannende Play Off wedstrijden, met extra aandacht voor Hurley van een heleboel hockeyfans, en van de media!" 

Deze avond wil je toch niet missen? Schrijf je snel in. Een ticket kost €100,= p/p en is te bestellen via: mailto:[email protected] , Voor betaling sturen wij je een betaallink toe! (Heb je vorig jaar betaald en het bedrag niet teruggevraagd, dan is het deze keer 'gratis'! Het aantal plaatsen is beperkt en vol=vol.