Senioren zomertrainingen

In de bijlage vind je het schema m.b.t. zomertrainingen. Let op dat er in d


LEES VERDER

Hurley D2 zoekt trainer/coach

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl
Halloo!!!  Wij a


LEES VERDER

zondag 29 augustus SNEAK PREVIEW "Wat is jouw Hurley talent?” - wil jij erbij zijn?

Beste leden en ouders,  De afgelopen weken hebben wij een aanta


LEES VERDER

Kom maar op met die zomer!


Nu het zonnetje zich steeds meer laat zien, en de temperaturen


LEES VERDER

Gratis The Indian Maharadja hockeystick bij een hockeykamp op Hurley in de zomervakantie.

Gratis The Indian Maharadja hockeystick bij een hockeykamp op Hurley in d


LEES VERDER

Sportways kampen dit jaar

Ben jij klaar voor 2021?!Pak je agenda er maar bij, het is tijd om planne


LEES VERDER
 

zondag 29 augustus SNEAK PREVIEW "Wat is jouw Hurley talent?” - wil jij erbij zijn?

8-7-2021 Vereniging

Beste leden en ouders, 

De afgelopen weken hebben wij een aantal keer een oproep gedaan onder de leden over Sponsoring en met name de Sponsor Commissie. Op 3 juni hebben we een bijeenkomst gehad met een aantal mensen die op deze oproep gereageerd hadden. 

Als Bestuur zijn we al een aantal maanden druk bezig om Hurley beter / meer onderscheidend te ‘profileren’. Op 24 en 25 juni heeft Big Shots voor ons op Hurley uitgebreid gefilmd en foto’s gemaakt, en het resultaat hiervan wordt zsm na de zomervakantie voor alle leden zichtbaar. Iedereen die eerder heeft aangegeven te willen helpen met Sponsoring, is nu al uitgenodigd voor een EXCLUSIEVE SNEAK PREVIEW op 23 augustus, samen met de hoofdpersonen uit de film. 

Next steps, hulp nodig
Nu wij deze film gemaakt hebben en een hele dag aan (foto)beeldmateriaal hebben verzameld komt nu het punt dat we zo veel mogelijk enthousiaste mensen nodig hebben om aan de slag te gaan: de volgende stap is het vertellen van het Hurley verhaal aan potentiële sponsoren, en de waarden van Hurley te vertalen naar "proposities”. 
Een sponsor-presentatie en proposities hebben we uiteraard al wel, -sommigen op maat en anderen meer standaard- maar deze willen we aanscherpen. Derek van der Vlugt, zeer ervaren sport marketeer, kan ons hierbij helpen en zal ook aanwezig zijn bij de SNEAK PREVIEW. 

Daarnaast willen we -na Corona- ook graag aan de slag met kleinere en meer lokale sponsors/acties zoals Borden langs het veld, Sponsoring in kind/goods (ballen, keeperstassen, balken in de blaashal etc etc), de Sponsor Vouchers[email protected] en andere ideeën en acties die we nog samen kunnen bedenken. Ook hiervoor hebben we meer mensen nodig. 

Wil jij ook helpen en kom je daarom graag naar deze SNEAK PREVIEW, dan is dat natuurlijk mogelijk! Laat dat alsjeblieft weten met een mailtje aan [email protected], dan sturen we je een uitnodiging. 

Het Bestuur 
Jan Chris de Nooijer, voorzitter en ad interim Bestuurslid Sponsoring