Hurley & Voedselbank Zomeractie, doe allemaal mee!

28-5-2021 Adverteerder

Het aantal klanten van de Voedselbank Amsterdam is sinds Covid-19 met 40% gestegen en de voedseldonaties zijn behoorlijk teruggelopen. Hurley begrijpt als Amsterdamse sportvereniging maar al te goed dat Corona een zware wissel trekt op de maatschappij, en wil graag helpen. De Voedselbank geeft aan dat de tekorten in de zomermaanden nog groter zijn! Na onze succesvolle Kerstactie doen we daarom –samen met een aantal andere Amsterdamse hockeyclubs-, nu een Zomeractie.

Oproep
Bij deze vragen we alle leden/teams om bij de dagelijkse boodschappen zoveel mogelijk spullen van het Voedselbank-boodschappenlijstje (zie hieronder/bijlage) mee te nemen. Vanaf vrijdag 28 mei tot en met zondag 13 juni kunnen de boodschappen worden ingeleverd in het clubhuis: op vrijdagen, zaterdagen en zondagen tussen 1200-1700u. Een van deze dagen is dus 5 juni, Witte Rookdag.

Op 13 juni is er een speciaal EK event op Hurley met kinderen van de KNHB Foundation clubs Noorderlicht en Amsterdam Dynamics. Op die dag zullen we weer meerdere filmpjes maken die we zullen verspreiden via social media. Mocht jij (met je bedrijf) een speciale bijdrage willen leveren aan de Voedselbank actie dan is dat een goed moment! Sponsoren kunnen hun logo plaatsen op de inzamel-dozen en worden uiteraard met naam vermeld op de social media berichten.

Meer weten of helpen? Meld je aan bij Hanna[email protected] of Hilde[email protected]Boodschappenlijstje:
-Pasta, rijst, couscous
-Pastsauzen, soepen
-Olijf- of zonnebloemolie
-Koffie, thee
-Vlees of vis in blik
-Groente of fruit in blik
-Broodbeleg (pindakaas, jam, chocopasta)
-Pannenkoekenmix, meel
-Ontbijtgranen
-Houdbare melk