Hockeycompetitie gestopt

1-5-2021 Vereniging

Wat een schok! Ook wij moesten het even verwerken, maar inmiddels beseffen wij ook dat er is gebeurd, waar wij al bang voor waren: 
de Hockeycompetitie 2020-2021 is voor iedereen ten einde!

Wij hebben net als jullie hoop gehouden, maar met het verstrijken van de dagen en het verschuiven van de data werd dit onvermijdelijk.
Echt een enorme teleurstelling. Weer geen kampioenen, geen promoties en degradaties en voor de tweedejaars A een dramatisch einde aan hun, naar wij hopen, hele fijne hockeyjeugd van bosuil tot senior.  

Wij houden echter hoop dat er voor iedereen snel toch wat te genieten zal zijn op het hockeyveld en dat we weer toestemming krijgen om met alle teams en alle leeftijden weer te kunnen trainen en tegen elkaar te kunnen spelen. 
Ook houden wij er sterk rekening mee dat we binnen "het Bos” en met clubs uit de regio/omgeving tot wedstrijden kunnen komen de komende periode.
Zoals al eerder gedeeld, willen we de senioren deze zomer de mogelijkheid geven om zoveel mogelijk door te trainen, potjes te spelen en vervolgens na te genieten op een zonnig terras. 
Wat zou het fantastisch zijn om elkaar weer te ontmoeten tijdens het Hurley senioren toernooi en veteranen toernooi (open voor iedereen) in juni of juli aanstaande. Hiervoor kan je jouw team, maar ook dat van je favoriete tegenstander uit de regio, alvast inschrijven bij: [email protected]

We houden jullie de komende tijd op de hoogte van alle ontwikkelingen via de verschillende kanalen en via mails aan de aanvoerders (senioren) en categorieleiders/teambegeleiders (jeugd), zodat we elkaar hopelijk perfect voorbereid en fit zoveel mogelijk kunnen zien deze zomer.

Het bestuur