Friday masterclass start weer op 12 maart

8-3-2021 Jeugd

Beste allen,

Wat fijn dat de lente begint en nog fijner… onze kinderen mogen gewoon blijven trainen!! De Friday Masterclass (FMC) gaat dus ook weer starten.
Ter herinnering: de FMC is gericht op het individueel ontwikkelen van de hockeyers, waarbij de eerdere training in de week een teamtraining is.
Bij de D- en C-spelers komen elke week spelers uit Heren 1, Dames 1 en jongens A1 langs om training te geven en hun specialisme over te brengen aan de Hurley jeugd. Dus je leert scoren met de spitsen, verdedigen met de verdedigers en zelfs strafcorners nemen met spelers uit het hoogste niveau van Nederland!
Voor de A & B spelers zijn er trainers uit de hoogste teams van Hurley inclusief uit Jong Heren 1. Heren en Dames 1 trainen namelijk zelf op dit tijdstip.

LET OP: tegelijk met de FMC is er ook een keeperstraining voor de (wisselende) keepers. Deze wordt gegeven op het oefenveld en mag je altijd bij aansluiten!


Dit blok FMC bestaat uit de volgende data:
12 maart
19 maart
26 maart
9 april
16 april
23 april
28 mei
4 juni

Tijdschema:
16.30 – 17.30 uur: D meisjes en jongens
17.30 – 18.30 uur: C meisjes en jongens
18.30 – 19.30 uur: B & A meisjes en jongens

Hoe werkt het?
Je schrijft je per blok in voor de vrijdagtrainingen. Doe dit deze keer uiterlijk dinsdag 9 maart via deze .Kun je onverhoopt een keer niet komen, meld je dan zo snel mogelijk af met naam, teamnummer en de desbetreffende datum via

Nog even wat aanvullende regels!
Aanmelden is komen en… op tijd! Niet op tijd of op het laatste moment afmelden? Bel/app even met Jesper via 06-23225120.
Bij slecht weer.. niet bellen of mailen, maar gewoon de site in de gaten houden. Zie je niets staan, dan gaat de training door.

Join the Masterclass. Join the Friday!

Met vriendelijke groet,

Namens het hele Friday Masterclass team
Jesper de Korte
Loek Snijders
Mariette Behrens - Greve
Marielle Bierens de Haan - IJzerman