Hurleyanen in vertegenwoordigende teams KNHB

Afgelopen paasweekeinde was voor de meesten een relaxed weekend,


LEES VERDER

Kenny Bain vertrekt naar promotieklasser Laren

Ontwikkelingen Heren 1: Laz Omrani komt over van Den Bosch, veel huidige sp


LEES VERDER

Trainingen senioren, update 6/4

Lieve Senioren, (update 6/4)


Afgelopen seizoen is h


LEES VERDER

Nationale sportkampen op Hurley

Gratis The Indian Maharadja hockeystick bij een hockeykamp op Hurley in d


LEES VERDER

Friday masterclass start weer op 12 maart

Beste allen,

Wat fijn dat de lente begint en nog fijner… onz


LEES VERDER

Sportways hockeykampen mei

Wat ga jij in de meivakantie doen?Hockeyschoenen gestrikt? Schone hockeys


LEES VERDER

Sportways kampen dit jaar

Ben jij klaar voor 2021?!Pak je agenda er maar bij, het is tijd om planne


LEES VERDER
 

Samenwerking Hurley en David Lloyd: voordeel voor de hele club!

5-3-2021 Adverteerder

Hurley is een samenwerking aangegaan met het grootste fitness en welness centrum van Nederland: David Lloyd Leisure op de Overtoom in Amsterdam. 

Dit betekent onder andere dat onze Dames en Heren 1 als team wekelijks gaan trainen bij David Lloyd, en ook de jeugd topteams zullen dat gaan doen om superfit te blijven in de zaalperiode. David Lloyd gaat ook een aantal van onze Dames en Heren 1 spelers separaat sponsoren. En er is meer: 

Voor alle leden van Hurley is een speciale Hurley&David Lloyd-korting afgesproken! En let op: dit geldt óók voor leden die al member zijn bij David Lloyd. De korting kan je vanaf vandaag regelen via de sponsorvouchers.

David Lloyd gaat de komende tijd ook een aantal fitness trainingen op Hurley verzorgen, speciaal voor de leden van 27 jaar en ouder*. Zij mogen helaas nog niet hockeyen maar kunnen op deze manier toch Corona proof trainen, en met zeer professionele trainers.

Verder heeft David Lloyd een gratis maandabonnement ter beschikking gesteld aan één van de prijswinnaars van de senioren pubquiz

David Lloyd heeft onze Heren en Dames 1 al meteen geweldig geholpen in deze lockdown periode. De sportscholen zijn dicht maar David Lloyd kan, als officiële NOC*NSF topsportlocatie, wel de deuren openen voor topsporters. De spelers en speelsters maken daar gretig gebruik van zoals jullie wellicht al hebben gezien op de insta’s. In de periode dat er niet gehockeyd kon worden vanwege het weer is er ook al met het hele team getraind, inclusief een echte challenge tussen Heren en Dames 1 (gewonnen door de Dames ;-)).   

Bas van der Vlist en Hanna Wintzen, Bestuur Hurley:


"De samenwerking met David Lloyd laat perfect zien wat wij ambiëren: professionele en kwalitatief hoogwaardige ondersteuning voor onze topspelers/speelsters en talenten, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen. Tegelijkertijd wordt het feit dat op Hurley topsport wordt bedreven op deze manier voor de hele club van waarde. Wij zijn blij dat David Lloyd dit net zo belangrijk vindt als wij.” 

Bob de Boef, General Manager David Lloyd: 

"David Lloyd is de marktleider in Europa op het gebied van premium health clubs, en richt zich hoofdzakelijk op families. Het motto van David Lloyd is My Club for My Life, omdat alle generaties bij ons welkom zijn en zich thuisvoelen. Vandaar dat er direct een klik was met THC Hurley, de gezelligste hockeyclub van Amsterdam. Wij hebben de afgelopen weken intensief kennis gemaakt met de tophockeyers en hopen snel kennis te kunnen maken met alle overige leden van THC Hurley!"

* Op zondagen wordt ook wekelijks een bootcamp training georganiseerd voor deze groep van 27-plussers met Sander Brinkhuizen, daar komen deze trainingen nu bij op andere tijdstippen. Hou je team app in de gaten voor het schema! 


Gerelateerd nieuws: Adverteerder