Hurleyanen in vertegenwoordigende teams KNHB

Afgelopen paasweekeinde was voor de meesten een relaxed weekend,


LEES VERDER

Kenny Bain vertrekt naar promotieklasser Laren

Ontwikkelingen Heren 1: Laz Omrani komt over van Den Bosch, veel huidige sp


LEES VERDER

Trainingen senioren, update 6/4

Lieve Senioren, (update 6/4)


Afgelopen seizoen is h


LEES VERDER

Nationale sportkampen op Hurley

Gratis The Indian Maharadja hockeystick bij een hockeykamp op Hurley in d


LEES VERDER

Friday masterclass start weer op 12 maart

Beste allen,

Wat fijn dat de lente begint en nog fijner… onz


LEES VERDER

Sportways hockeykampen mei

Wat ga jij in de meivakantie doen?Hockeyschoenen gestrikt? Schone hockeys


LEES VERDER

Sportways kampen dit jaar

Ben jij klaar voor 2021?!Pak je agenda er maar bij, het is tijd om planne


LEES VERDER
 

Osaka x Hurley Custom Pro Hockeystick uitgereikt

5-3-2021 Adverteerder

Voor aanvang van haar training met meisjes D3, afgelopen maandag, ontving Rosalie Strang haar "Osaka x Hurley Custom Pro Hockeystick”. Rosalie was de gelukkige winnares van de actie die wij afgelopen december op de website plaatsten. In samenwerking met Osaka vroegen wij om mee te doen met de Osaka-win-actie. Door te reageren kon je een unieke "custom made stick” van Osaka winnen.


Door ook op instagram te posten kon je de win-kans vergroten en die kans greep Rosalie. De winnaar kon volledig zelf bepalen wat de ideale stick zou zijn en kon aangeven wat het carbon% moest worden, of en waar de "bow” kwam, het gewicht en ook haar naam kwam erop. In overleg met Rosalie werd de voor haar ideale stick samengesteld. Rutger Meijerink van Osaka kwam de stick die in een "custom doos" verpakt zat, voor aanvang van de training van meisjes D3, hoogstpersoonlijk aan Rosalie uitreiken.

Rutger: "Soms kunnen we bij OSAKA net even iets extra en iets ‘cools’ doen, dat is altijd onze kracht geweest! Super gaaf toch dat Rosalie nu met de eerste Hurley X OSAKA stick het veld op stapt?”. 

Wil je zelf zo’n custom made Hurley stick bestellen? Ga dan naar de site van OSAKA waar je de stick naar eigen wens kunt aanpassen: https://osakaworld.com/collections/teamwear-hurley/products/osakacustom-pro-osaka-x-hurely-hockey-stick. En natuurlijk kun je bij Special Sports ook terecht voor de reguliere Osaka collectie!Gerelateerd nieuws: Adverteerder