Hurleyanen in vertegenwoordigende teams KNHB

Afgelopen paasweekeinde was voor de meesten een relaxed weekend,


LEES VERDER

Kenny Bain vertrekt naar promotieklasser Laren

Ontwikkelingen Heren 1: Laz Omrani komt over van Den Bosch, veel huidige sp


LEES VERDER

Trainingen senioren, update 6/4

Lieve Senioren, (update 6/4)


Afgelopen seizoen is h


LEES VERDER

Nationale sportkampen op Hurley

Gratis The Indian Maharadja hockeystick bij een hockeykamp op Hurley in d


LEES VERDER

Friday masterclass start weer op 12 maart

Beste allen,

Wat fijn dat de lente begint en nog fijner… onz


LEES VERDER

Sportways hockeykampen mei

Wat ga jij in de meivakantie doen?Hockeyschoenen gestrikt? Schone hockeys


LEES VERDER

Sportways kampen dit jaar

Ben jij klaar voor 2021?!Pak je agenda er maar bij, het is tijd om planne


LEES VERDER
 

"Hannah Martin naar Hurley”

8-3-2021 Tophockey Dames 1

Hurley kondigt met trots aan overeenstemming te hebben bereikt met de Britse international Hannah Martin. Martin speelt nu nog in de Engels competitie en vervult daar de rol van middenvelder/aanvaller. Inmiddels heeft zij al 77 interlands achter haar naam staan (37 GB en 40 Engeland). Dat zullen er straks nog aanmerkelijk meer zijn, als zij zich na de Olympische spelen van Tokyo bij de selectie van Dames 1 aansluit. 

Patrick Bakker, die samen met Ton Wisse ook komend seizoen de coaching voor zijn rekening zal nemen, is blij met haar komst: "Hannah is al jaren een vaste waarde in het team van GB. Met haar halen we een moderne, technische, power hockeyer binnen. Bovendien zal Hannah ons relatief jonge team met haar internationale ervaring en sterke persoonlijkheid verder versterken. Hannah past perfect bij het team. Ze is zeer welkom!”.

Commissaris Tophockey Dames Yaël Goudsmit: "We hadden al eerder contact met Hannah, maar tot aan de OS kon zij hockeyen in Nederland niet combineren met haar verplichtingen voor Team GB. We zijn er trots op dat Hannah echt gekozen heeft voor de sfeer van Hurley en de mogelijkheden om zich als speelster nog verder te ontwikkelen!” 

Hannah is zelf ook verheugd over haar overstap: "I’m very excited to be joining Hurley next season. I’m looking forward to a new challenge and the opportunity to get involved with the club as much as possible!"