Hurleyanen in vertegenwoordigende teams KNHB

Afgelopen paasweekeinde was voor de meesten een relaxed weekend,


LEES VERDER

Kenny Bain vertrekt naar promotieklasser Laren

Ontwikkelingen Heren 1: Laz Omrani komt over van Den Bosch, veel huidige sp


LEES VERDER

Trainingen senioren, update 6/4

Lieve Senioren, (update 6/4)


Afgelopen seizoen is h


LEES VERDER

Nationale sportkampen op Hurley

Gratis The Indian Maharadja hockeystick bij een hockeykamp op Hurley in d


LEES VERDER

Friday masterclass start weer op 12 maart

Beste allen,

Wat fijn dat de lente begint en nog fijner… onz


LEES VERDER

Sportways hockeykampen mei

Wat ga jij in de meivakantie doen?Hockeyschoenen gestrikt? Schone hockeys


LEES VERDER

Sportways kampen dit jaar

Ben jij klaar voor 2021?!Pak je agenda er maar bij, het is tijd om planne


LEES VERDER
 

Trainingen senioren, update 6/4

6-4-2021 Senioren

Lieve Senioren, (update 6/4)


Afgelopen seizoen is helaas niet helemaal gelopen zoals wij hadden gehoopt. Ondanks een veelbelovende start waarbij er veel wedstrijden zijn gewonnen door jullie, kwam hier door de tweede lockdown een abrupt einde aan. Desondanks hebben er teams stug doorgetraind in groepjes van 2-4 en konden mensen hun energie ook kwijt bij de online en fysieke bootcamps. Sinds kort is het voor iedereen tot en met 26 jaar weer mogelijk om in teamverband te trainen en wedstrijden te spelen, we gaan ervan uit dat deze versoepeling voor iedereen vanaf 27 jaar ook snel komt!


Uitkijkend naar volgend seizoen hebben wij nauw contact met de KNHB en geloven wij in een langverwacht ‘normaal’ hockey seizoen. We zien jullie dan ook graag allemaal terug voor dit seizoen!


Wil je in het volgende seizoen niet meer hockeyen, zeg dan tijdig je lidmaatschap op om te voorkomen dat je nog contributie moet betalen. Om ervoor te zorgen dat jullie een weloverwogen keuze kunnen maken, hebben we er als bestuur voor gekozen om de deadline voor opzeggen dit seizoen met twee weken te verlengen. Stuur dus voor vrijdag 14 mei, maar liefst zo snel mogelijk in verband met de teamindeling voor het volgend seizoen, een e-mail aan de ledenadministratie:  [email protected] De opzegging wordt per mail bevestigd en is daarmee definitief. Heb je na twee weken nog geen bevestiging ontvangen, neem dan telefonisch contact op met ons (020-4414336). Wees je bewust dat je bij te laat opzeggen de volledige contributie verschuldigd bent voor het volgende seizoen.


We hopen dat we binnenkort alle teams weer volledig kunnen laten trainen en oefenwedstrijden spelen! Ook zijn we druk bezig met de organisatie van het senioren- en veteranentoernooi, houd hiervoor de website en Instagram in de gaten!


Voor nu willen we jullie veel gezondheid en hockey plezier wensen!


Met sportieve groet,

Oscar Kroon

Bestuurslid SeniorenUpdate 26 maart

Na de versoepelingen van afgelopen weken wordt vanaf volgende week woensdag de avondklok verplaatst naar 22 uur. Dit betekent dat er extra trainingstijden beschikbaar zijn! Mocht je gebruik willen maken van deze extra trainingstijden, stuur dan een mail naar [email protected]


Daarnaast is er op de zondag nog volop ruimte om oefenwedstrijden te spelen, vooralsnog helaas alleen met spelers tot en met 26 jaar. Deze wedstrijden kunnen ingepland worden door te mailen naar [email protected] Lukt het je niet om een geschikte tegenstander te vinden? Laat dit dan via je aanvoerder in de ‘aanvoerders-app’ weten, op die manier kunnen we met elkaar kijken wat mogelijk is!


Ook zijn er nog meerdere plekken beschikbaar voor de ‘bootcamp + hockeytraining’ die iedere zondag gegeven wordt door Sander. Meld je aan via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/1lEaFUAMMcBCN-Eqgm21Kqs0NNAPhUBRCXTMFAhFVsFU/edit?gxids=7628.


Tot slot kan het gebeuren dat je met je team niet kan trainen op het moment dat je ingepland staat. Om ervoor te zorgen dat iedereen de kans heeft om het veld op te gaan, willen we jullie vragen om een afmelding altijd via je aanvoerder door te geven in de ‘aanvoerders-app’. Zo kunnen andere teams last minute inspringen en zorgen we dat de velden altijd vol zijn!


We wensen jullie veel hockeyplezier en kijken met smart uit naar de volgende versoepelingen.Update 9 maart

Vanaf afgelopen dinsdag mogen ook de senioren vanaf 27 jaar, in groepjes van 4, het veld weer op. Daarnaast organiseert Sander Brinkhuijsen iedere zondag een fysieke bootcamp inclusief hockeyoefeningen voor 16 senioren. De manier om te blijven werken aan je conditie en hockeyskills. Deelname is volledig gratis en aanmelden kan via: https://docs.google.com/forms/d/1lEaFUAMMcBCN-Eqgm21Kqs0NNAPhUBRCXTMFAhFVsFU/edit


Tot slot hebben we begrepen dat er een aantal teams zijn met een klein aantal spelers onder 27. Mochten zij willen spelen dan is het mogelijkheid om samen met andere teams te trainen. Je kan als groepje tot en met 26 jaar aanmelden via [email protected] en aan te geven dat je graag aansluit bij een andere groep. Begin je aanmelding altijd dan met* "Aanmelding samen te voegen Senioren [teamnummer] week[weeknummer]”. Er zal dan gekeken worden of het mogelijk is om groepjes samen te voegen.


We wensen jullie veel hockeyplezier!


Sportieve groet,

Het bestuur