Sneeuw en Bingo

15-2-2021 Van de Voorzitter

Hurley is vorige week zondag onder een witte deken van sneeuw gelegd. Hierdoor kon er niet getraind of gespeeld worden. Goed nieuws voor de hockeyers en wat minder nieuws voor de natuurijs-schaatsliefhebbers is dat de temperaturen inmiddels al weer boven het vriespunt zijn. Wij hopen in het tweede deel van de week weer het veld op te kunnen.


De ‘corona lockdown’ is inmiddels voor het hockey, bijna stilzwijgend, verlengd tot 3 maart aanstaande. Wij als club staan in de startblokken om waar mogelijk de trainings- en speelmogelijkheden uit te breiden voor de senioren en vanaf het moment dat er iets mag, zijn wij er klaar voor.


Als "opwarmertje” wordt er voor de senioren aanstaande zaterdag 20 februari een senioren-online-bingo georganiseerd, waarbij spectaculaire prijzen te winnen zijn. Onder het genot van een borrelpakket, dat rondgebracht zal worden, zullen de teams (in groepjes van maximaal 2), deze avond gepresenteerd zien door Heren 3. Van 40% van de senioren teams hebben wij inmiddels positieve reacties ontvangen! Veel plezier allemaal.