Voordeel voor (leden van) Hurley!

21-11-2020 Vereniging

Beste leden, ouders van leden,  

De afgelopen maanden hebben we een paar keer aangegeven dat we hard op zoek zijn naar meer sponsorinkomsten, en een nieuwe hoofdsponsor. 
De zoektocht daarin gaat onverminderd door, ook al zijn de tijden verre van ideaal.  

Zo zijn we bezig met Sponsorvouchers, waarmee leden korting krijgen bij bedrijven uit de buurt van Hurley, die daarvoor een bijdrage betalen aan de club. Dit komt in de loop van de komende weken op de site en in de LISA app. 

Gratis sponsoren SponsorKliks 

Een andere actie staat nu al live: SponsorKliks. Als je bij een van de (online) winkels die zijn aangesloten bij SponsorKliks iets koopt, gaat een gedeelte van het aankoopbedrag naar Hurley! Het enige dat je hoeft te doen is eerst deze link gebruiken, en dan kan je van daaruit naar de website van het bedrijf waar je iets wil kopen. Aangesloten winkels zijn oa Bol.comBooking.com en Thuisbezorgd.nl dus ongetwijfeld zit daar een van jouw winkels bij.

En, voor jou als klant kost het niets. Zo kan je Hurley dus gratis sponsoren! Denk je hier even aan, als je Sinterklaas gaat helpen of je wintersport boekt? 

Tot slot, mocht je zelf willen sponsoren (klein of groot) of willen helpen met het organiseren van sponsoracties, neem dan even contact op met [email protected]. We zijn trouwens ook op zoek naar een nieuw Bestuurslid Sponsoring  en een voorzitter van de Sponsorcommissie! 

Het Bestuur