Hurley & Voedselbank, nog 1 week!

25-11-2020 Vereniging

Hurley & Voedselbank, nog 1 week! 

Het aantal klanten van de Voedselbank Amsterdam is sinds Covid-19 met 40% gestegen. Hurley begrijpt als Amsterdamse sportvereniging maar al te goed dat Corona een zware wissel trekt op de maatschappij, en wil graag helpen.
Daarom is het clubhuis ingericht als verzamelpunt voor jullie extra boodschappen voor de Voedselbank! Je kan daarvoor bijgaand (.pdf) lijstje gebruiken.

Oproep Jeugd!
Alle jeugd teams (en hun ouders) zijn nog tot en met zondag 29 november actief. Jullie kunnen de boodschappen vandaag (woensdag), vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 de hele dag inleveren.

Oproep senioren

Het is niet ideaal, maar er mág weer getraind worden. Mocht jouw team hieraan meedoen, neem dan ook wat boodschappen mee. Je kan deze in een tas in het clubhuis zetten dan zorgen wij voor de verdeling over de kratten. 

Oproep sponsoren
Er is al een aantal sponsoren die ook voedsel of andere zaken mbt Kerst -aankleding Kersttafel- doneren. Wil je ook iets doen? Stuur een mailtje naar [email protected] 

Onze Dames en Heren 1, J/M A1 en J/M B1 gaan op 12 december de ingezamelde spullen afleveren bij de Voedselbank. Dit doen zij o.a. op de e-bikes van Doppio, sponsor van MB1 en oorspronkelijk initiator van deze actie. 

Meer weten of helpen? Meld je aan bij Hanna [email protected] of Hilde [email protected] 

Dank, namens de Voedselbank! 

Het Bestuur
Jan Chris, Bas, Rick, Hanna, Hilde, Oscar, Peter en Monique.

Bijlage