Hurley & Voedselbank, nog 1 week!

6-12-2020 Vereniging

Hurley & Voedselbank Kerstactie, nog tot vrijdag 11 dec!

Het aantal klanten van de Voedselbank Amsterdam is sinds Covid-19 met 40% gestegen en de voedseldonaties zijn behoorlijk teruggelopen. In totaal zijn nu 4.143 Amsterdammers afhankelijk van eten van de Voedselbank. Begin maart waren dat er nog 3.190; een stijging van zo’n 1.000 personen. Hurley begrijpt als Amsterdamse sportvereniging dat Corona een zware wissel trekt op de maatschappij, en wil graag helpen.
Daarom is het clubhuis ingericht als inzamelpunt voor de Voedselbank!

Oproep!
Bij deze vragen we alle leden/teams om bij de dagelijkse boodschappen zoveel mogelijk spullen van het Voedselbank-boodschappenlijstje (zie .pdf) mee te nemen. Speciale Kerst-extra’s mogen ook, maar zorg dat het lang houdbare spullen zijn.

Je kan komende week nog boodschappen inleveren, maandag t/m woensdag tussen 1000u en 1300u en donderdag en vrijdag (11 december) tot 1700u. 
Onze Dames en Heren 1, J/M A1 en J/M B1 gaan de spullen zaterdag 12 december afleveren. 

Sponsoren 
Het inleveren wordt gedaan op de e-bikes van Doppio, sponsor van MB1 en oorspronkelijk initiator van deze actie. Special Sports en L.O.T. hebben ook al flink gedoneerd in deze Hurley Voedselbank Kerstpakketten! 

Instagram
Je kan de actie ook steunen door onze instagram post te liken: https://www.instagram.com/p/CIc9G1aBsGH/?igshid=odyzpexnl45c 
De KNHB heeft een actie SamenSterker knhb/samensterker dus je kan ook een comment plaatsen #Hurley #SamenSterker. 

Tot slot, mocht jij (met je bedrijf) ook nog een speciale bijdrage willen leveren aan deze actie dan is dat natuurlijk meer dan welkom! Van de wegbreng actie maken we ook nog een mooi filmpje die we zullen verspreiden via (social) media.

Dank!

Het Bestuur

Bijlage