Aanmelden voor seniorentraining

13-11-2020 Senioren

Lieve Senioren,

Wij hopen als bestuur dat het goed met jullie gaat en dat jullie, net als wij, veel zin hebben in een snelle doorstart van het hockeyseizoen.

Ondanks de verscherpte maatregelen kijken we wel al volop naar mogelijkheden om toch weer het veld op te gaan.

We willen jullie dan ook alvast vertellen dat, op het moment dat we weer teruggaan naar soepelere maatregelen, het ook weer mogelijk wordt om te trainen in groepjes van vier met 1,5m afstand.

Dit werkt als volgt: 
- Je meldt je uiterlijk twee vrijdagen voor de week dat je wilt trainen aan met je groepje van maximaal 4. (Dus wil je bijvoorbeeld trainen in een derde week dan zal je je op de vrijdag van week 1 uiterlijk moeten aanmelden, pak 'm beet 10 dagen van tevoren)
- Je kan hierbij een voorkeursdag en -tijd opgeven, maar vol = vol. 
- Per week mag je 1x trainen, dit geldt voor alle senioren. 
- Aanmelden betekent ook dat je komt trainen. Meld je je niet uiterlijk de vrijdag vóór je trainingsweek af, dan kunnen wij je bij een volgende aanmelding weigeren.
- Je kunt je aanmelding per mail sturen naar: [email protected]

Voor nu is aanmelden nog NIET mogelijk, dit door de strenge maatregelen van de overheid. Op het moment dat wij meer weten en de aanmelding open gooien, laten we dit weten.

Daarnaast is de KNHB voornemens om in januari de gemiste wedstrijden in te halen, mochten eventueel versoepelde maatregelen dit toelaten.
Als dat inderdaad het geval is, zullen wij vanzelfsprekend ons trainingsschema hervatten.

Voor nu willen wij jullie veel gezondheid toewensen en hopen we dat we jullie zo snel mogelijk weer op Hurley kunnen verwelkomen.

Met sportieve groet,
Namens het bestuur
Oscar Kroon - bestuurslid Senioren