Onderlinge wedstrijden op Hurley

13-11-2020 Jeugd

Corona stuurt veel routines in de war in het dagelijks leven. Weekenden zijn voor veel Hurleyanen een vaste routine waarbij er op zaterdag en of zondag een groot deel van de dag op de vereniging wordt doorgebracht. Dat is nu helaas niet meer mogelijk en daar balen veel leden, jong en oud, enorm van. Des te mooier is het dan om te zien dat er wordt gekeken wat in deze bijzondere tijd nog wel kan.


Met veel vrijwilligers en de staf wordt al sinds de eerste maatregelen van alles ondernomen om de club gaande te houden. Voor de senioren is er weinig mogelijk, voor de jeugd is een uitgebreid programma opgezet waarbij er door de week zoveel mogelijk wordt doorgetraind. In het weekend spelen de teams onderlinge wedstrijden. Zo ook dit weekend.

Afgelopen zaterdag was het bij heerlijke weersomstandigheden onwennig stil langs de lijn, maar op het veld was er niets anders dan anders. Op alle velden waren speelsters en spelers fanatiek aan het hockeyen. In de D-categorie speelden twee jongens teams tegen elkaar, op andere velden speelden meidenteams tegen jongensteams van verschillende niveaus. Gaaf om te zien!


Gerelateerd nieuws: Jeugd