Ben jij ons nieuwe bestuurslid Sponsoring & Communicatie?

12-11-2020 Bestuur THC Hurley

Ben jij ons nieuwe bestuurslid Sponsoring & Communicatie?

Na een bestuursperiode van vier jaar komt de positie van bestuurslid Sponsoring & Communicatie tijdens de komende ALV vrij. 

Sponsoring is een essentieel onderdeel van onze club. De sponsorinkomsten zijn een hele belangrijke inkomstenbron, die ervoor zorgen dat we zowel tophockey als breedtehockey kunnen aanbieden. Hierbij hoort iemand met commerciële kwaliteiten, bij voorkeur met een groot netwerk en een Hurley-hart. Een flinke dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen is niet minder belangrijk. 

Het bestuurslid Sponsoring en Communicatie is vanuit zijn of haar functie verantwoordelijk voor de sponsorcommissie, de Business Club en de communicatiecommissie. In beginsel opereren deze commissies zelfstandig. Naast de specifieke taken ben je onderdeel van een gedreven en enthousiast bestuur.

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie draagt zorg en verantwoording voor het verder door ontwikkelen van ons totale sponsorbeleid. Dit betekent het verbeteren van de overeenkomsten met de huidige sponsoren en het verder uitbouwen van het sponsorbestand.

De sponsorcommissie heeft als doel om de onderlinge contacten tussen de sponsoren en Hurley onderling te bevorderen; onder andere door het jaarlijks organiseren van verschillende sponsor-evenementen om te netwerken ten behoeve van de return on investment van de sponsor. Dit doen zij o.a. samen met de Business Club.

Hurley Business Club

De Hurley Business Club is voor sponsors en leden van Hurley de plek om "business & pleasure” te combineren. Met interessante evenementen op verschillende locaties met sprekers en activiteiten, biedt de club de leden veel inspiratie. Daarmee wordt er ook weer een bijdrage aan de club geleverd. Iedereen is van harte welkom. Deze commissie draait vrijwel zelfstandig en kost relatief weinig tijd voor het bestuurslid. 

Communicatiecommissie

De communicatiecommissie houdt zich bezig met alle interne en externe communicatie op en rondom Hurley. Zo behoren het beheer en de invulling van de website, de "Hurley-app” en de verschillende social-mediakanalen tot de verantwoordelijkheden van de commissie. Naast het creëren van "content” richten zij zich op het waarborgen van de communicatierichtlijnen.

Kortom, Hurley zoekt een bestuurslid Sponsoring dat zich herkent in het volgende profiel:

o   Je kent het sport- en bedrijfsleven

o   Je beschikt over goede sociale vaardigheden en bent assertief

o   Je hebt goede organisatorische vaardigheden

o   Je bent representatief en enthousiast

o   Je kunt uitleg geven aan de toekomstplannen van Hurley en sponsoren enthousiasmeren

o   Je beschikking over een netwerk (binnen de omgeving van Regio Groot Amsterdam)

Als je meer wilt weten kan je altijd contact opnemen met Peter Koetsier voor een oriënterend gesprek ([email protected])

Graag hoor ik of je interesse hebt en uiteraard ben ik bereid om je vragen te beantwoorden of je twijfels weg te nemen! Jan Chris ([email protected])