Verlaging tweede deel contributie jeugd (zaal/midwintercompetitie)

9-11-2020 Vereniging

Verlaging tweede deel contributie jeugd (zaal/midwintercompetitie)

Beste (ouders van) leden,

De regering heeft vorige week de Coronamaatregelen tot half december verlengd. Dat heeft voor onze senioren tot gevolg dat zij nog steeds niet (in groepjes) kunnen trainen, noch (wedstrijden) spelen. De jeugd kan gelukkig wel doorgaan met trainen en het spelen van (onderlinge) wedstrijden en de "4x4 league”. 

Inmiddels heeft de KNHB haar licht laten schijnen over de gevolgen van de verlenging van de Coronamaatregelen. De hockeybond heeft een tweetal scenario’s uitgewerkt en een aantal besluiten afgekondigd (zie ook de KNHB-website) . De KNHB spreekt de hoop uit dat we in januari aanstaande de competities weer kunnen hervatten (junioren, senioren en hoofdklasse). Daarom heeft de bond besloten om zowel de geplande zaalcompetitie, als de aangekondigde midwintercompetitie in zijn geheel te schrappen. 
Wij gaan wel door! De jeugd blijft op Hurley doortrainen en we organiseren, binnen de coronaregels, zoveel mogelijk leuke (oefen-)wedstrijden en de aankomende weken de "4x4 league”, zodat we klaar staan als de reguliere competitie gestart kan worden.
De senioren competitie worden naar men hoopt half januari weer opgestart, waarbij wordt uitgegaan van in ieder geval twee weken voorbereidingstijd.

Nu de door de KNHB aangekondigde "midwintercompetitie" niet doorgaat is er weer een nieuwe situatie ontstaan. Het (gezamenlijk) bezit van de blaashal "HurleyDome” (opslag, rente en aflossing) en het geven van trainingen in deze winterperiode zijn kosten die gemaakt moeten worden ongeacht of we nu zaalhockey, midwinterhockey of onderling spelen.”

Hurley kent, voor de jeugd, één contributie (waarin veld en zaalhockey zijn gecombineerd). Zoals besloten tijdens de ALV van juni 2019 wordt deze in twee keer geïncasseerd. Het tweede termijn zal binnenkort geïnd worden.
Door het uitblijven van zaalhockey en midwintercompetitie zullen we dit contributie deel verlagen van €110,- naar €85,- en zal de opslag voor de top teams verlaagd worden van €50 naar €15. Hiermee kunnen we de kosten dekken die de Hurley Dome met zich meebrengt en de extra trainingen. Dit komt dus neer op €85,- voor breedte teams en €100,- voor topteams.
Wij hopen op jullie begrip en we gaan er alles aan doen om jullie hele fijne hockey wintermaanden te geven.

Mocht je nog vragen hebben kan je contact opnemen met: [email protected]

Het Bestuur