Nieuwe corona regels komende vier weken

14-10-2020 Vereniging

Beste (ouders van) leden,

De persconferentie van Premier Rutte heeft het hockey weer bijna tot stilstand gebracht. Alleen de jeugd kan nog wat in beweging blijven. Vanaf vandaag 14 oktober 20:00 gaan de nieuwe maatregelen op Hurley in.

De coronaregels die er al waren voor de club blijven van kracht. Er mag geen publiek op het complex, er gelden vaste looproutes, het clubhuis is dicht en de kleedkamers en douches zijn gesloten.

Seniorleden mogen de komende periode van 4 weken (met een evaluatiemoment na 2 weken) niet meer in teamverband trainen of wedstrijden spelen. Dit betekent in de praktijk dus geen hockey. Voor de seniorenteams zal het complex dus niet meer toegankelijk zijn. Dit geldt dus ook voor de veteranen en de trimmers.

De jeugd, van boskuikens tot en met de A teams, zullen geen competitiewedstrijden meer mogen spelen. Er mag door hen wel getraind worden en ook mogen zij onderling (binnen de club) wedstrijden spelen. Hou de komende tijd de website, de app en de berichten van de categoriemanagers in de gaten.
Voor de hoofdklasse zijn de gevolgen nog enigszins onduidelijk, maar ook daarvoor lijkt het erop dat deze tot een stilstand gaat komen.

Het zijn voor de maatschappij en voor de sport hele ingrijpende maatregelen, waarvan de gevolgen nog niet te overzien zijn. Laat het voor ons allemaal meer dan een dringend advies zijn; Als we ons heel goed houden aan alle maatregelen dan kunnen we hopelijk na een zo kort mogelijk periode ons weer volledig bezig houden met hockey en Hurley.

Het bestuur