Trainersopleiding Hurley, HOT

Vrijdag 25 september om 17.45 start Hurley de eigen jeugd trainers opleidin


LEES VERDER

‘Het gelijkspel tegen Pinoké voelde als verlies'

Foto: ©Anne Mieke Achterhuis


HURLEY-AANVOERSTER


LEES VERDER

Hurley komt te kort tegen buurman Pinoké

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nlHurley komt te kort tegen buurman P


LEES VERDER

Al hockeyend de herfstvakantie door

Al hockeyend de herfstvakantie door
Terwijl wij met ons hoofd n


LEES VERDER

Video analyse workshop 23 sept.

Beste Hurleyanen,
Net voor het Coronavirus toesloeg waren de eer


LEES VERDER

Bezoekers registratie op Hurley

Vanwege de overheidsmaatregelen met betrekking tot het Corona virus zijn wi


LEES VERDER

Projectgroep? Nee: Werkgroep Sponsoring 15 sep-15 dec

Projectgroep? Nee: Werkgroep Sponsoring 15 sep-15 dec.
Lieve le


LEES VERDER

Herfst training van Dames 1

Herfst training van Dames 1

Beste allemaal,

T


LEES VERDER

Phishing email

Helaas, ook sportclubs en in het bijzonder hockey verenigingen zijn doelwit


LEES VERDER

Friday masterclass start weer

Eerste training Friday Masterclass op vrijdag 4 september!

M


LEES VERDER
 

Projectgroep? Nee: Werkgroep Sponsoring 15 sep-15 dec

6-9-2020 Vereniging

Projectgroep? Nee: Werkgroep Sponsoring 15 sep-15 dec.


Lieve leden,

Zoals jullie weten zijn wij nog steeds op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor, meerdere subsponsoren zoals een sponsor voor het shirt van Dames 1 en als geheel meer sponsorinkomsten. We roepen de echte "doeners” van Hurley op om ons hierbij te helpen!

De boodschap van Hurley is helder, we hebben een pitchpresentatie gemaakt en een filmpje dat alle waarden van Hurley in beeld brengt. Ook zijn we bezig een partner te vinden die ons helpt met een (social) media aanpak – om de middelen en mogelijkheden voor zichtbaarheid en activaties van Hurley beter te benutten. En nu hebben we (meer) mensen nodig om sponsoren te benaderen!

In de huidige setting is er een Bestuurslid Sponsoring & Communicatie (Peter Koetsier) en een Commissie Sponsoring, die qua leden echter te dun bezet is. Voor de korte termijn zoeken we daarom mensen die in een aparte Projectgroep met een korte looptijd (van 15 september tot en met 15 december) willen plaatsnemen met als doel het ophalen van extra sponsorinkomsten voor dit jaar.

De Projectgroep staat onder aansturing van het gehele Bestuur, waarbij Bestuurslid Sponsoring, Penningmeester (Bas van der Vlist), Voorzitter (Jan Chris de Nooijer) en Bestuursleden Jeugd (Hilde Klok) en Tophockey (Hanna Wintzen) ook zitting nemen in de Projectgroep.

Werkgroep!
Projectgroep? Nou nee. Dat klinkt als herijken van de strategie, ontwikkelen van communicatietools en opleveren van een Plan van Aanpak voor een nieuwe organisatiestructuur*. En dat is nou precies niet de bedoeling! Nee, de Projectgroep is een Werkgroep die zich volledig richt zich op het genereren en navolgen van leads, het bedenken en uitvoeren van leuke acties, voeren van sales gesprekken met potentiële, nieuwe en huidige sponsoren –waarvoor ook coaches en spelers/speelsters van Heren en Dames 1 inzetbaar zijn. Inzet 1 a 2 dagdelen per week, en alle uurtjes helpen!*

*Uit de werkgroep kunnen uiteraard ook suggesties komen voor de herinrichting van het onderdeel Sponsoring binnen Hurley. En dat komt goed uit, want Peter Koetsier zal zijn functie als Bestuurslid per aanstaande december vacant stellen. Het Bestuur staat er ook voor open de huidige structuur te wijzigen waarbij "meer slagkracht” de insteek is.

Maar nu eerst: doen. Let’s go!Meld je aan voor de sponsor werkgroep bij [email protected]


Gerelateerd nieuws: Vereniging