Dappere Spanjaard springt in het diepe

11-8-2020 Tophockey Heren 1

Wij zijn heel blij om nóg een versterking te kunnen aankondigen voor Heren 1, namelijk Borja Llorens Purti. Borja is een sterke verdediger met een goeie strafcorner en is daarmee een versterking voor het team. Hij heeft, op een uitstapje naar "Wimbledon" in Engeland na, zijn hele hockeyleven voor "Real Club de Polo" gespeeld. Hij speelde 6 seizoenen in de EHL en doorliep de Spaanse jeugdteams tot en met "jong Spanje".
Via een oud speler van ons heren 1, Gonzalo Coll, is Borja met ons in contact gekomen. 

Borja sluit vanaf deze week aan bij de trainingen van Heren 1, waarbij wij uiteraard de Corona-regels in acht nemen. Deze regels hebben we voor heel Hurley nog eens op een rij gezet.

Voor zijn maatschappelijke carrière wil Borja graag de sprong naar Nederland maken en in het bijzonder naar Amsterdam en daar helpen wij hem graag bij. De eerste tijd kan hij onderdak krijgen bij een van zijn Spaanse vrienden. Een baan heeft Borja nog niet en hij zal zich naast het hockey direct gaan storten op solliciteren.
Borja heeft een afgeronde opleiding International Business aan de Regent's universiteit in Londen. Na zijn studie is hij gaan werken bij Playground MAG, een groot nieuws en mediabedrijf in Spanje. Borja spreekt naast Spaans ook goed Engels en is op zoek naar een uitdagende marketing functie.

Op 21 augustus zal Borja aanwezig zijn op het Fundraising Diner dus ook daar kan iedereen nader met hem kennis maken.

In deze onzekere tijden vinden wij dit erg dapper van deze sympathieke Spanjaard. Mochten er mensen op Hurley zijn die Borja willen en kunnen helpen met huis en/of baan, laat dit ons dan weten. Dank!

Bestuurslid Tophockey Hanna Wintzen
Commissie Tophockey Heren Andy McConnell

PS Heb jij je al aangemeld voor het Fundraising Diner ? Natuurlijk is het een "Corona proof" versie: met voldoende afstand en buiten!

Gerelateerd nieuws: Tophockey Heren 1