Mededelingen van het bestuur

29-7-2020 Vereniging

Jan Chris de Nooijer (voorzitter): "Normaal is het in deze periode van het jaar op Hurley, op de hockeykampen na, zeer stil. Veel leden zijn met vakantie en veel (jeugd) staat in de startblokken om in augustus weer te gaan beginnen aan het nieuwe seizoen. Niets was minder waar deze zomer. De rustige periode lag dit jaar duidelijk in april en mei! Naast alle ellende en onzekerheden die deze corona-periode met zich meebrengt is het fantastisch om te zien hoeveel senioren en veteranen teams deze hele zomer gewoon doortrainen. Dat moet wel een voorsprong op de concurrentie opleveren! Dat vraagt aan de andere kant ook weer organisatietalent en aanpassingen van zowel de teams, vrijwilligers als de Sportways kampen. Dank allen voor jullie inzet. Hieronder vertelt Monique iets over de voortgang van de vervanging van de mat van veld 7 en verder voor de seniorleden een oproep namens het bestuur van Oscar. Ik wens iedereen een goede start van het nieuwe seizoen en we spreken de hoop uit dat het Covid-19 virus het komende seizoen zo weinig mogelijk beïnvloed, al zullen wij ons op de nodige manieren moet blijven aanpassen!"


Monique van Dijk (bestuur facilitair): "De werkzaamheden aan veld 7 zijn nog steeds in volle gang, al ziet het er af en toe niet zo uit. Het gaat zeker voorspoedig, ondanks enkele onvoorziene zaken. Zo bleken verschillende ankers van de blaashal ongelijk te zijn. Een egaal veld is uiteraard een vereiste. In nauwe samenwerking met de leverancier van de blaashal zijn alle ankers weer op het goede niveau gebracht. Daarna is de onderlaag aangevuld met 20 ton rubbergranulaat voor een optimale bespeelbaarheid. Er is een beregeningsinstallatie geplaatst, inclusief reservoir en pomphuis. Deze tref je net voorbij het bruggetje. In de week van 3 augustus wordt de nieuwe mat aangebracht. Hiervoor is het belangrijk dat het droog is.Als de weergoden ons goed gezind zijn, is het veld op 21 augustus klaar. We houden jullie op de hoogte. Fijne zomer!"


Oscar Kroon (bestuur senioren): "Na een ietwat turbulente periode voor de senioren en veteranen kijken we voor goede moed en met veel plezier uit naar de start van het nieuwe seizoen. Wij gaan ervan uit dat we weer als van ouds zonder maatregelen op het veld kunnen trainen en de competitie kunnen starten. Om dit alles op een leuke manier in te luiden zal op zondag 30 augustus het een en ander georganiseerd worden voor alle senioren- en veteranen teams. Wat dit precies zal zijn wordt in de aankomende weken bekend gemaakt! We willen jullie wel alvast vragen om de 30ste vrij te houden en zoveel mogelijk oefenwedstrijden in te plannen op die dag. Omdat er op 30 augustus helaas maar beperkt ruimte is hierbij wel de oproep om voor die dag de oefenwedstrijden tussen Hurley teams onderling te organiseren, voor teams buiten Hurley is er helaas weinig tot geen plek. Het aanmelden van oefenwedstrijden tussen Hurley teams kan via [email protected]."