Fundraising diner t.b.v. Dames 1 & Heren 1

17-7-2020 Tophockey

Een niet te missen kans

Het jaarlijkse fundraising diner wordt weer een enorm groot feest. Voorafgaand aan de avond worden er twee klassiekers gespeeld. Hurley Heren 1 treedt aan tegen Hurley oud Heren 1 en Hurley Dames 1 speelt tegen Hurley oud Dames 1. De wedstrijden worden op het hoofdveld gespeeld vanaf 17:00.

Hierna wordt je in de watten gelegd door de bediening, verzorgd door de spelers en speelsters van onze topteams Dames en Heren 1. Je gaat genieten van de mooiste creaties gekookt door het voltallige bestuur. Uiteraard worden alle gerechten geserveerd met bijpassende wijnen.

In de loop van de avond zal de selectie van beide topteams zich presenteren en is er natuurlijk ruimte voor een praatje met de diverse topsporters. Als hoogtepunt van de avond gaan we ontzettend mooie kavels veilen zoals een gesigneerd shirt door een topper van Barcelona, Euro 2020 tickets en nog veel meer.

Je kunt je inschrijven via de website en het online inschrijfformulier invullen en vervolgens eronder handig betalen via de ideal link. Vergeet niet in het formulier op de knop "verzenden" te klikken we krijgen anders je aanmelding niet binnen.

Let op dat er een beperkt aantal tafels beschikbaar is. Wie het eerst inschrijft en betaald heeft de meeste kans op een plaatsje op dit geweldige event.


Klik het ideal logo en betaal hier voor één persoon

Klik het ideal logo en betaal hier voor twee personen