Fundraising Diner en wedstrijden oud-Dames en Heren 1 uitgesteld

16-8-2020 Tophockey

Jij hebt natuurlijk ook de persconferentie gezien gisteren. We hebben het diner van aanstaande vrijdag daarna goed tegen het licht gehouden van de afgegeven adviezen, zowel de landelijke als die van de regio Amsterdam.


En hoewel wij ons zeker goed zouden gaan houden aan deze adviezen (reserveren, triage dus geen toegang bij klachten, geen muziek, zitten blijven op 1,5meter en alles blijft buiten), denken we toch dat we als Hurley een verkeerd signaal afgeven als we dit diner doorzetten. Daarom hebben we, hoe jammer we dit ook vinden, moeten besluiten het diner te verplaatsen. En dat geldt ook voor de wedstrijden vooraf.

Voor jou betekent dit natuurlijk dat je het geld voor je ticket(s) kan terugvragen. Dit kan door een mailtje te sturen naar [email protected]. Je kan er ook voor kiezen dit niet te doen, dan laten we het geld staan als reservering voor het diner op een andere datum (met deze mail als 'voucher'). Mocht je kiezen voor teruggave, doe dat dan ajb zsm.

Uiteraard gaan wij op zoek naar een nieuwe mogelijkheid want we hadden maar liefst 70 aanmeldingen voor het diner! Heren en dames 1 hadden hun serveer-skills geoefend, de beide coaches hun presentatie van het team gemaakt, de voorzitter een 3-gangen diner en niet te vergeten de veilingmeester stond klaar met geweldige kavels. Ook de wedstrijden vooraf waren klaar voor de kick-off met een oud-Dames en oud-Heren 1 team dat het onze huidige sterren nog knap lastig dacht te gaan maken!

Hopelijk kunnen we snel berichten wanneer het diner alsnog kan plaatsvinden. 

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur
Heren en Dames 1