Keeperstraining gedurende de zomer

5-7-2020 Clubfaciliteiten, -evenementen & -toernooien

He Goalie! 

De keeperstrainingen op onze club worden georganiseerd in samenwerking met Core Goalkeeping onder leiding van Youri Muller. Core Goalkeeping biedt vanaf 7 juli iedere week alle keepers van onze club de mogelijkheid om deze zomer fit te blijven en straks ijzersterk aan het nieuwe seizoen 2020 – 2021 te beginnen. We hebben namelijk al meer dan genoeg trainingsweken gemist vind je ook niet?

Samen met jouw keeperstrainer en kickboks legende Rashid van Exel (Europees kampioen 2018) ga je 1.5 uur lang fysiek trainen om sterker te worden en inspirerende keeperstrainingen volgen om je techniek te verbeteren. Rashid heeft veel ervaring in de begeleiding van topsporters, dus samen met Youri gaan we er voor zorgen dat je de allerbeste versie van jezelf wordt!

De trainingen worden georganiseerd tot en met week 33 (14 augustus). Natuurlijk houden we rekening met de voorschriften van het RIVM en de opgelegde corona beperkingen. We verzoeken je dan ook niet mee te doen als er spraken is van klachten bij jezelf of iemand uit je gezin.

Mocht je vrienden of vriendinnen hebben die ook keepen en mee willen doen met de trainingen, laat ze vooral even contact met ons opnemen via 06 11 46 73 69 of via [email protected].

Wil je meedoen? Vul dan dit formulier in en we plannen je in. We houden zo veel mogelijk rekening met jouw wensen, maar vragen je misschien ook een beetje flexibel te zijn in de tijden als dat nodig is ;)

Als je vragen hebt, laat maar weten. Tot gauw! Wij hebben er zin in :)