Trainingsschema & Coronaprotocol wk 28, t/m 32 update

3-7-2020 Vereniging

Beste Senioren, Veteranen en Trimhockeyers,


Zoals jullie ongetwijfeld weten zijn de Coronamaatregelen per 1 juli jl. versoepeld. Ook voor sporten als hockey heeft dit een positief effect. Momenteel is het niet langer nodig om 1,5m afstand te houden op het veld en zijn partijvormen ook weer toegestaan.


Wat velen van jullie al hebben gezien is dat ook dit jaar, net als alle andere jaren, de Sportways Hockeykampen op Hurley weer gaan beginnen. In de weken 28 tot en met 32 zullen er meerdere dag- en overnightkampen plaatsvinden. Voorwaarde voor het doorgaan van deze kampen, en daarmee een belangrijke inkomstenbron voor Hurley, is het zogenaamde bubbelprincipe. Dit houdt in dat er tijdens de overnightkampen een ‘bubbel’ om het kamp moet ontstaan waar geen andere personen komen naast staff en deelnemers. Keepersspullen en ballen kunnen zondag 5 juli tot 11:00 uur worden opgehaald bij het clubhuis, daarna is dit helaas niet meer mogelijk.

Dit houdt in dat wij ook het trainingsschema voor de senioren hierop hebben moeten aanpassen. Het aangepaste trainingsschema vinden jullie in de bijlage evenals het protocol dat te allen tijde in acht dient te worden genomen.


We gaan ervan uit dat iedereen zich, net als in de periode voor 1 juli, houdt aan de gestelde regels. Gebeurt dit niet dan riskeert Sportways zijn vergunning kwijt te raken en raakt Hurley de belangrijkste bron van inkomsten in de zomermaanden kwijt. We willen jullie dan ook op het hart drukken het protocol aandachtig door te lezen.


Naast deze serieuze woorden wensen we jullie natuurlijk heel veel hockeyplezier en zijn we blij om iedereen zo enthousiast te zien.


Sportieve groet,

Het bestuur


Corona Protocol weken 28 tot en met 32.


Weken 28, 30 en 31

In deze weken vinden er overnightkampen plaats en geldt het bubbelprincipe. Dit houdt in dat onderstaand gebied is afgesloten en te allen tijde verboden terrein is. Dit gebied zal (deels) worden afgezet met hekken en linten. Het is niet mogelijk om gebruik te maken van toilet- en watervoorzieningen in het clubhuis en ook alle kluizen zijn ontoegankelijk.


Op alle trainingsdagen zal een supervisor (te herkennen aan een gele jas/hesje) aanwezig zijn. De supervisor zorgt ervoor dat alle teams die klaar zijn met trainen niet op het terrein blijven hangen, er alleen wordt gesport op de aangewezen velden en er geen gebruik gemaakt wordt van het clubhuis. In geval van nood is de supervisor de enige persoon die het clubhuis mag betreden.


Op de velden dient er geen 1,5 meter afstand meer gehouden te worden en zijn partijvormen ook weer toegestaan. Omdat er geen omkleedmogelijkheden zijn vragen we iedereen in trainingsoutfit naar de club te komen. Buiten het veld dient de 1,5 meter regel wel nageleefd te worden. 


Na de training is het niet mogelijk om op het clubterrein te blijven en moeten teams buiten het terrein hun nabespreking/borrel organiseren. Ook fietsen dienen buiten de club te worden neergezet.


Teams die zich niet houden aan de in dit protocol opgestelde regels riskeren een boete van €150,-.

Weken 29 en 32

In deze weken vinden er dagkampen plaats. Dit houdt in dat alle velden (met uitzondering van veld 7) gebruikt kunnen worden en het weer mogelijk is om gebruik te maken van toilet- en watervoorzieningen in het clubhuis evenals de bar (deze zal tot 23:30 geopend zijn).


Op deze dagen zal er geen supervisor aanwezig zijn. Wel geldt de 1,5 meter regel voor zowel in het clubhuis als buiten het veld.


Het traininsschema is te downloaden onderaan dit artikelBijlage