Boskuikens, training voor de allerkleinste hockeyfans

26-6-2020 Jeugd

Eerste Hurley Boskuiken is een feit!


Voor de allerkleinste hockeyfans (zogenoemde Boskuikens, geboren tussen 1 oktober 2014 en 30 september 2016) organiseert Hurley komend seizoen een wekelijkse training op vrijdagmiddag op het Hurleyveld. Als Boskuikens leren ze, voordat ze in het jaar daarop Bosuilen worden, op speelse wijze de eerste hockeybeginselen van ervaren en enthousiaste trainers.

Op plezierige wijze maken ze kennis met veldhockey, leren zich goed bewegen, stick vasthouden, ballen slaan en kunnen dan goed voorbereid door gaan naar de volgende categorie bij Hurley. Terwijl de kinderen op het veld met plezier meedoen, kunnen de ouders van de kant toekijken of in ons clubhuis vertoeven.

Alle kinderen die bij Hurley zijn ingeschreven (aangemeld als ‘regulier lid’) beginnen op de eerste vrijdag in september met de training van één uur op het hoofdveld voor het clubhuis. Nieuwe aanmeldingen beginnen de eerstvolgende vrijdag in de maand daarop.

De Boskuikens trainen in twee blokken tussen september en november en tussen maart en juni. Tijdens de winterstop en schoolvakanties vindt geen training plaats. De kosten bedragen per kind € 150, - voor het hele seizoen (twee blokken, beginnend tussen sep en nov) en € 75, - als je vanaf maart begint.

Bij interesse graag snel aanmelden via het reguliere Hurleyformulier zodat alle informatie in het systeem komt én voor meer informatie neem contact op met [email protected] of kom een keertje kijken.
Deelname aan de Boskuikens trainingen geeft ook garantie voor directe plaatsing bij de Hurley-Bosuiltjes naast het aantal broertjes/ zusjes dat zich opgeeft.