Senioren zomertrainingen

In de bijlage vind je het schema m.b.t. zomertrainingen. Let op dat er in d


LEES VERDER

Hurley D2 zoekt trainer/coach

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl
Halloo!!!  Wij a


LEES VERDER

zondag 29 augustus SNEAK PREVIEW "Wat is jouw Hurley talent?” - wil jij erbij zijn?

Beste leden en ouders,  De afgelopen weken hebben wij een aanta


LEES VERDER

Kom maar op met die zomer!


Nu het zonnetje zich steeds meer laat zien, en de temperaturen


LEES VERDER

Gratis The Indian Maharadja hockeystick bij een hockeykamp op Hurley in de zomervakantie.

Gratis The Indian Maharadja hockeystick bij een hockeykamp op Hurley in d


LEES VERDER

Sportways kampen dit jaar

Ben jij klaar voor 2021?!Pak je agenda er maar bij, het is tijd om planne


LEES VERDER
 

Selecties Heren en Dames 1

22-6-2020 Tophockey

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl


Hurley Heren 1 verheugd met komst van Deegan Huisman en Siem Schoenaker


THC Hurley is verheugd te kunnen aankondigen dat Deegan Huisman en Siem Schoenaker de overstap maken naar de club. Het past goed in de visie van de club om jonge talentvolle spelers mét de nodige ervaring toe te voegen aan de selectie. 

Andy McConnell, Commissie Tophockey Heren: 

"Met Deegan halen we een versterking van het team binnen vanwege zijn Hoofdklasse ervaring en scorend vermogen, zoals hij vorig jaar bij zijn oude club Almere heeft laten zien. Siem speelde de afgelopen jaren voor HGC en Jong Orange en brengt ook Hoofdklasse ervaring. Hoewel hij nog jong is denken we dat Siem bij Hurley ver kan doorgroeien, vooral op zijn eigen voorkeur positie van verdediger. We kijken ernaar uit beide spelers in het blauw-grijs van Hurley te zien aankomend seizoen, en natuurlijk nog vele jaren daarna”.

Verder worden Hjalmar Voskuil (jeugd Kampong) en Indra Aerts, Mees Loman en Jasper van de Barsselaar (allen jeugd Hurley) ingelijfd bij de selectie van Hurley Heren 1. De leergierigheid van deze jonge spelers werkt als motivatie voor het hele team. En het is mooi om Indra, die vorig jaar een uitstap maakte naar Pinoké JA1, weer terug te mogen verwelkomen op zijn thuisclub.

Hurley Heren 1 wil graag bewijzen dat het ze vorig jaar gelukt zou zijn om in de Hoofdklasse te blijven, ook als de competitie niet was stilgelegd vanwege Corona. Daarom gaat de kern van het team grotendeels door. Ook hoofdcoach Reinoud Wolff en assistenten Kris Timman en Bartel Berkhout blijven aan als begeleiding.


Hurley "investeert" door in talentvol Dames 1


Hurley gaat met Dames 1 door op de vorig jaar ingeslagen weg; met geloof in een jong talentvol team dat wij kunnen laten groeien onder leiding van een ervaren begeleidingsteam bestaande uit hoofdcoach Patrick Bakker & assistent Ton Wisse die aan de club verbonden blijven. Daarbij maken wij gebruik van de inzet van specialisten zoals Teun Rohof en Kenny Bain en een zeer sterk en uitgebreid fysiek programma. Dat is onze investering in deze groep.

Hurley Dames 1 heeft Carmen Vincentie (HGC) toegevoegd aan de selectie: een jonge verdedigster die aanvallend mee gaat en daarmee past in de huidige moderne hockeystijl. De teamsamenstelling kent verder weinig wijzigingen ten opzichte van vorig jaar. We hebben afscheid genomen van Anne Ebeling (nog onbekend), Maddy Dowe (terug naar Nieuw-Zeeland) en Teuntje Horn (Bloemendaal).

Een belangrijk onderdeel van de visie van Hurley is de instroom van eigen jeugd zoals Romée Corver, Fleur Loomans en Daantje de Kruijff. We zijn blij te kunnen melden dat Daantje helemaal terug is van haar kruisbandblessure. Daarnaast trainen meerdere talentvolle jeugdspeelsters mee met de groep.

Patrick Bakker, coach dames 1:

"Hurley gelooft in de waarde van dit team. Dit willen we uitbouwen en doorontwikkelen en ik ben blij dat ik de mogelijkheden krijg om dit te doen samen met de speelsters en een specialistische staf.”


Namens het Bestuur,

Bestuurslid Tophockey Hanna Wintzen-KernkampGerelateerd nieuws: Tophockey