Sportways kampen in de zomervakantie

15-6-2020 Adverteerder

Wil jij trainen met Daan en Siem?
Ken jij Daan Dekker en Siem Schoenaker? Deze tophockeyers komt naar de dagkampen bij ons op de club, om jou alle ins en outs van het hockey te leren. Vraag ze alles over hun sportmentaliteit, geef ze een panna die ze nooit meer vergeten en leer hun allerbeste hockeymoves. Ken je Daan en Siem nog niet? Kom naar de dagkampen en leer ze kennen!

Daan maakt deze zomer de overstap naar AH&BC Heren 1, zit bij Jong-Oranje én speelt voor het Nederlandse zaalhockeyteam. Deze ijzersterke verdediger is elke aanvaller de baas en laat geen bal passeren.
Siem komt wekelijks in actie voor HGC Heren 1 en speelde ook voor Jong-Oranje. Deze handige middenvelder staat bekend om zijn technische spel én hij is de koning van de trucjes, vooral die in de lucht!

Daan komt naar het hockeykamp van 13 t/m 17 juli en Siem is erbij tijdens het kamp van 3 t/m 7 augustus. Ben jij tussen de 5 en de 13 jaar oud? Meld je dan snel aan via https://nl.sportways.com/nl/locations/hurley?utm_source=digipakket&utm_medium=club&utm_campaign=Hurley

Te gek nieuws: we mogen weer lunchen op de club! Dat betekent dat iedereen die de hele dag naar het kamp komt, tussen de middag zijn buik rond kan eten met boterhammen met kaas, worst of chocoladepasta. Naast de lunchpauze is er 's ochtends en 's middags een limonadebreak inclusief gezonde snack. Zo heb jij altijd genoeg energie om lekker te trainen!

Wil jij trainen met Daan op Hurley?

Gerelateerd nieuws: Adverteerder