Nog ruimte voor Bosuiltjes-jongens voor komend seizoen

14-5-2020 Jeugd

De huidige Bosuiltjes zijn weer begonnen op zaterdagmorgen in het Amsterdamse Bos. Het is weer fantastisch om de allerjongsten met plezier op het veld te spelen.

Voor de komende groep die start op 5 september hebben we nog enkel plek voor jongetjes. Wil je ook genieten op Hurley na de zomer, vergeet dan niet je zoontje snel op te geven voor komend jaar. De meisjesgroep is helaas al vol. 

Opgeven voor de leukste zaterdagochtend van Amsterdam graag alleen via het reguliere inschrijfformulier op deze site onder het kopje "lidmaatschap". Via dit formulier komt alle informatie meteen goed in het systeem terecht.

Meer informatie over de aanname van de Bosuiltjes en hockeyen voor de jeugd staat op de Hurleysiteonder het kopje lidmaatschap.

Voor specifieke vragen over de nieuwe Bosuiltjes kun je mailen naar [email protected]

Nb. Bosuiltjes zijn kinderen die vóór 1 januari 2015 zes jaar worden. (ze zijn geboren tussen 1 oktober 2013 en 31 december 2014). Broertjes, zusjes en kinderen van spelende leden, die zich vóór 10 april 2020 hebben opgegeven, kunnen een beroep doen op voorrangsregeling