Trainingsschema jeugd en senioren week 21-25 (aangepast)

12-5-2020 Vereniging

Lieve leden,


Bij deze zouden wij jullie graag het volledige trainingsschema voor de aankomende weken willen presenteren. Voor de jeugd zal het schema iedere week hetzelfde zijn. De senioren hebben voor de even en de oneven weken een ander schema, kijk voor volgende week (week 21) dus goed waar en hoe laat je traint.

D.d. 14 mei, kleine aanpassingen Jeugd in het schema m.b.t. MB6, MD4, MD5, MD1, MD2, MC3, JC2 en JB1.

Verder zijn er nog een aantal slots die opgevuld kunnen worden, wil je hier gebruik van maken stuur dan een mail naar [email protected] (jeugd) of [email protected] (senioren).

Wij willen daarnaast onze waardering uitspreken over het volgen van het protocol en het organiseren van zeer creatieve trainingen. We willen jullie dan ook aanmoedigen om deze zoveel mogelijk met andere teams te delen zodat iedereen het meeste uit de situatie kan halen. Wel wijzen wij nogmaals op het protocol en in het bijzonder de volgende basisregels:

  • Aangekleed op de club komen.
  • Maximaal 10 minuten voor en 10 minuten na je training op de club aanwezig zijn.
  • De wisseltijden van 15 minuten zijn voor het wisselen van teams en niet voor het opruimen van materiaal, uitrennen of napraten.
  • Volg te allen tijde de aangegeven looplijnen en houd, ook op het veld, 1.5 meter afstand.
  • Het clubhuis is dicht behalve voor het pakken van materiaal en keeperspullen. We willen jullie vragen om zowel trainingsmateriaal als keepersspullen vanaf aankomende week thuis te bewaren. WC’s zullen beperkt toegankelijk zijn.
  • Volg bij aankomst en vertrek de looplijnen.

Tot slot wensen we jullie de aankomende weken veel hockeyplezier en zullen wij jullie van verdere ontwikkelingen op de hoogte houden!

Met sportieve groeten,

Het Bestuur

Download hier protocol en oefeningen


Onderaan dit artikel kun je het trainingsschema downloaden


Bijlage