Corona update voor senioren

9-5-2020 Senioren

Lieve Hurleyanen,


Als bestuur hebben ook wij vol spanning naar de persconferentie van premier Rutte gekeken.

Het zal jullie dan ook niets verbazen dat wij, na een lange periode van onzekerheid, intens blij zijn jullie het volgende bericht te mogen sturen.


Jullie mogen het veld weer op!


De versoepeling van de maatregelen houdt volgens de KNHB in dat ook hockeyers van 18 jaar en ouder per 11 mei weer kunnen gaan trainen, onder voorbehoud van een goedgekeurd protocol.

Voor de jeugd hebben wij een dergelijk protocol en wij zijn druk bezig deze aan te scherpen voor de nieuwe situatie vanaf 11 mei. De belangrijkste regel is en blijft dat er te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden moet worden, zowel op als naast het veld.


De maatregelen zorgen er wel voor dat het huidige trainingsschema komt te vervallen. Er zal z.s.m. een aangepast (roulatie) schema gepubliceerd worden op de site. Er zullen minder teams tegelijk op de club aanwezig mogen zijn waardoor trainingen korter en trainingstijden later op de dag of op zaterdagen en zondagen kunnen zijn. We rekenen op jullie begrip.


Zondag zullen het trainingsschema voor de senioren en het protocol op de website worden geplaatst. Daarnaast zijn we druk bezig met scenario's voor competitiehockey op Hurley dat vanaf 1 september weer start, hierover zal volgende week meer informatie volgen. Wij kijken er naar uit om iedereen weer terug op het veld te zien en willen jullie bedanken voor al het vertrouwen en de steun die wij vanuit velen van jullie gekregen hebben.


Met sportieve groet,

Het bestuur