Gezocht, bestuurslid Jeugd

8-5-2020 Vereniging

Bestuur zoekt nieuw Bestuurslid Jeugd

Het bestuur is op korte termijn op zoek naar vervanging / aanvulling! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste hockey en Hurley persoonlijkheid met kinderen in de Hurley jeugd: ben je een teamspeler, ben je gedreven, kan je op bepaalde momenten voldoende tijd vrijmaken en heb je het beste met Hurley voor? Misschien is de functie van Bestuurslid Jeugd dan iets voor jou. Meld je s.v.p. aan. We gaan graag met je in gesprek!

Bestuurslid Jeugd
In de eerste plaats ben je Bestuurslid en bepaal je met de andere Bestuursleden samen het huidige en het toekomstige beleid van Hurley. Je draagt met het Bestuur de verantwoordelijkheid voor de club en de toekomst. Wil je meer weten over de taken en verantwoordelijkheden van het Bestuur en de Bestuursleden? Kijk dan op de website onder https://www.hurley.nl/site/default.asp?Option=2502&stcname=club_alvbestuur&m=1

Daarnaast heb je je eigen portefeuille en daarvoor behartig jij de belangen voor de club binnen het Bestuur. Het Bestuurslid Jeugd is verantwoordelijk voor alle teams in de Jeugd en de Jongste Jeugd (zowel Topteams als Breedte). Dit betekent de Visie, Beleid en Inhoud van de jeugdopleiding van Hurley. Het Bestuurslid Jeugd is tevens verantwoordelijk voor alle overige zaken in de jeugd zoals communicatie, feesten en evenementen. Uiteraard doe je dit niet in je eentje; onder het Bestuurslid Jeugd vallen de volgende Commissies, elk met een eigen voorzitter of aanspreekpunt. Samen met hen vorm je een team. 

Hockey Technische Staf inclusief zaalhockey

  • Technisch Manager Jongste Jeugd, Technisch Co√∂rdinatoren en trainers/coaches
  • Technisch Manager 11-tallen, Technisch Co√∂rdinatoren en trainers/coaches
  • Coach Commissie
  • Scheidsrechters
  • Wedstrijdsecretariaat


Overige Commissies

Wij denken dat het belangrijk is als je enige bestuurlijke of management ervaring hebt. Verder is het een vereiste dat je kinderen bij Hurley spelen. Speel je zelf bij Hurley dan is dat een pré.

Graag nodigen wij je uit om je interesse kenbaar te maken, zodat we samen in gesprek kunnen. Wij horen graag van je via een mail aan: [email protected]Gerelateerd nieuws: Vereniging