Senioren zomertrainingen

In de bijlage vind je het schema m.b.t. zomertrainingen. Let op dat er in d


LEES VERDER

Hurley D2 zoekt trainer/coach

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl
Halloo!!!  Wij a


LEES VERDER

zondag 29 augustus SNEAK PREVIEW "Wat is jouw Hurley talent?” - wil jij erbij zijn?

Beste leden en ouders,  De afgelopen weken hebben wij een aanta


LEES VERDER

Kom maar op met die zomer!


Nu het zonnetje zich steeds meer laat zien, en de temperaturen


LEES VERDER

Gratis The Indian Maharadja hockeystick bij een hockeykamp op Hurley in de zomervakantie.

Gratis The Indian Maharadja hockeystick bij een hockeykamp op Hurley in d


LEES VERDER

Sportways kampen dit jaar

Ben jij klaar voor 2021?!Pak je agenda er maar bij, het is tijd om planne


LEES VERDER
 

Hulp gevraagd bij opleiding jeugdcoaches

9-6-2020 Jeugd


Ondanks de vreemde tijd waarin we zitten zijn we bij de jeugd aan alle kanten al bezig met de voorbereidingen van volgend seizoen. En daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken! 

Ieder seizoen willen wij alle jeugdteams tijdig voorzien van trainers en coaches, en aangevuld met trainingen op het gebied van keepers en fysieke aspecten. Hurley heeft een "Jeugd Technische Staf" met 2 Technisch Managers en 6 Technisch Coördinatoren die deze trainers en coaches begeleiden binnen onze eigen Hurley opleiding en met ondersteuning van de Coach Commissie. Alles bij elkaar zo’n 70 (!) trainers en coaches, die allemaal een arbeidsrelatie met Hurley hebben.

Opleiden en ontwikkelen

Hurley wil deze jeugdtrainers/coaches en coördinatoren niet alleen op de juiste manier vergoeden maar, net als ons spelers en speelsters, ook ontwikkelen vanuit ons eigen opleidingskader. Het begeleiden van deze coaches vraagt eigenlijk om ‘personeelsbeleid’ dat logisch aansluit bij onze (hockey)visie en binnen de cultuur van Hurley. Jaarlijks worden doelstellingen geformuleerd die passen in de meer-jaarse plannen van de jeugdopleiding, en die worden besproken met de trainers en coaches in voortgangsgesprekken. Zodat elke speler, maar ook elke trainer op de juiste plek zit en zich optimaal kan ontwikkelen. Als hockeyer, als trainer en als mens. Dit geldt voor ons net zo goed voor de topteams als voor de breedte. 

Hulp gevraagd!

De afspraken die we maken willen we beter vastleggen. Dit geldt zowel bij het aangaan van de arbeidrelatie (in de overeenkomst) als gedurende het jaar. Dit is in eerste instantie de taak van onze technische staf en de coach commissie. Máár dat betekent ook dat de tijd die hiervoor nodig is, ten koste gaat van hun tijd op het veld en langs de lijn. Daarom vragen wij om ondersteuning. 

De werkzaamheden hebben een piek in het begin van het seizoen (september, oktober), en halverwege (januari, februari). We zijn op zoek naar iemand met een Hurley hart, die het belangrijk vindt om de club en de jeugdopleiding beter te maken. Het liefst iemand die ervaring heeft bij het maken van en het vastleggen van (ontwikkel)afspraken. Of iemand die het leuk vindt dit te leren! 

Kortom, wil jij ons helpen bij de verdere verbetering van onze jeugdopleiding en de ontwikkeling van onze trainer/coaches? Stuur dan even een mailtje naar [email protected]