Super Sunday 4 okt. Hurley D1 - Den Bosch D1 12:45 / Hurley H1 - Bloemendaal H1 14:45. Helaas zijn door de nieuwe Corona maatregelen van het kabinet geen toeschouwers toegestaan.
 

Instroombeleid Hurley seizoen 2020-2021

11-3-2020 Tophockey

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl

Instroombeleid Hurley seizoen 2020-2021, aanmelddatum verlengd

Omdat wij op dit moment nog niet weten of en wanneer er weer gehockeyd gaat worden, hebben we de aanmelddatum verlengd naar 1 mei aanstaande. Heb je interesse om volgend seizoen deel uit te maken van de jeugdopleiding van een (1e) lijnteam bij Hurley? Volg dan onderstaande instroom-procedure:

 1. Stuur zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor 1 mei 2020, een e-mail met je aanmelding naar: [email protected]
 2. Er zijn verschillende mogelijkheden: 
 1. Je wordt door onze technische staf bekeken in een wedstrijd die je met je huidige team op je huidige club speelt (dit is niet altijd mogelijk); 
 2. (Daarna of in plaats van a.) mag je tijdens een aantal reguliere trainingen met een Hurley lijnteam laten zien dat je een uitnodiging verdient voor de selectie 2020-2021. Dit meetrainen zal gepland worden in april-mei. 
 3. Je kunt niet instromen, omdat we op voorhand voldoende informatie hebben om te weten dat er geen plaats voor je is.
 4. Met de selectiegroep wordt in juni doorgetraind en gespeeld in oefenwedstrijden. De groep wordt voor 4 juli teruggebracht tot de definitieve selectiegroep van het 1e team voor het volgend seizoen. 
 1. Indien je deelneemt aan trainingen op Hurley, gaat Hurley ervan uit dat je dit zelf kenbaar maakt op je huidige club.

Als je bovenstaande tekst goed hebt gelezen en besproken met je ouder(s)/verzorger(s), dan kun je je aanmelden door een email te sturen aan het hoofd van de jeugdopleiding via [email protected], met daarin de volgende gegevens: 

 • Naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres.
 • Bij welke vereniging speel je op dit moment en in welk team?
 • Hoe heet je huidige trainer/coach en heb je contactgegevens? 
 • Speel je momenteel in een vertegenwoordigend elftal? Districtsteam of Nederlandse selectie. Zo ja, welk team, sinds wanneer en behoor je tot de wedstrijd selectie?
 • Heb je in het verleden voor een vertegenwoordigend elftal gespeeld? Zo ja, wanneer, in welk team en behoorde je tot de wedstrijd selectie?
 • Op welke positie speel je bij je huidige vereniging?
 • Waarom wil je naar de opleiding van Hurley komen?
 • Ben je bereid om training te geven op Hurley?
 • Zijn je ouder(s)/verzorger(s) bereid om naast vanzelfsprekende taken als rijden ook andere vrijwilligers taken op zich te nemen?