Vanwege Coronavirus zijn alle wedstrijden en trainingen afgelast tot en met 28 april
 

Coronavirus, KNHB update

1-4-2020 Vereniging

Update KNHB 31 maart:

Geen wedstrijden en trainingen tot 28 april 2020


Hurley geeft gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid en de beslissing van de KNHB om alle wedstrijden af te gelasten tot en met 28 april. Dit betreft een maatregel voor alle teams ongeacht niveau en competitie.
Deze huidige maatregelen blijven dus van kracht. Dat betekent ook dat het complex van Hurley gesloten blijft en niet betreden mag worden.

Ook eigen initiatieven op het complex van Hurley zijn niet toegestaan.

De KNHB hoopt vooralsnog dat er dit seizoen nog kan worden gehockeyd. Er zijn door de KNHB enkele alternatieve scenario's uitgewerkt die je op hockey.nl kan vinden.


Hurley als werkgever/opdrachtgever

Hurley is naast een 'gewoon' hockeyclub ook werkgever. Wij werken met trainers, coaches, technisch coördinatoren en spelers/speelsters die een (vast)dienstverband hebben, op basis van een overeenkomst van opdracht (ZZP’ers) bij ons werken of een vrijwilligersovereenkomst met ons hebben. Uitgangspunt van het Bestuur is dat wij een goede werkgever en opdrachtgever willen zijn, zonder daarin onzakelijk of naïef te zijn.

Binnen de kaders van onze (financiële) mogelijkheden en de (fiscale) regels en wetgeving hebben wij voor elke doelgroep gezocht naar voor dit moment de meest passende oplossing. Daarin betalen wij zoveel mogelijk door. Met de "ZZPers" hebben wij de individuele situatie bekeken en gezocht naar de beste oplossing.

Mochten de maatregelen na 28 april weer worden verlengd, dan zullen wij de situatie opnieuw bekijken.Update KNHB 24 maart:

FAQ van de KNHB met betrekking tot het Corona virus

Het RIVM heeft het volgende advies uitgebracht:

De belangrijkste maatregelen die mensen kunnen nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

Het zijn:

·Was je handen regelmatig

·Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog

·Gebruik papieren zakdoekjes

Meer informatie lees je op de sites van GGDen het RIVM.

Op de hoogte blijven?Op de website van de KNHBvind je de meest recente berichtgeving over de eventuele gevolgen van het coronavirus voor de hockeycompetitie.


 

Gerelateerd nieuws: Vereniging