We gaan nog twee keer los met de Friday Masterclass!

Beste allen,


Na een bizarre tijd, mogen de kin


LEES VERDER

Gezocht, meisjes C keepers

Zowel voor de lijn- als breedteteams zoekt Hurley keepers voor meisjes C.&n


LEES VERDER

Coronavirus, KNHB update

Update 23 mei: 'volle' velden en enthousiasme weer terug!


LEES VERDER

Hurley Helden

Ondanks dat we een tijdje niet mochten hockeyen gebeurde er achter de scher


LEES VERDER

Nog ruimte voor Bosuiltjes-jongens voor komend seizoen

De huidige Bosuiltjes zijn weer begonnen op zaterdagmorgen in het Amste


LEES VERDER

Trainingsschema jeugd en senioren week 21-25 (aangepast)

Lieve leden,
Bij deze zouden wij jullie graag het volle


LEES VERDER

Jeugd “HR personeelsbeleid” (vrijwilliger) gevraagd!

Jeugd "HR personeelsbeleid” (vrijwilliger) gevraagd!

Het li


LEES VERDER

Sportways kampen

Een hele zomervakantie zonder hockey? Echt niet!
Zie jij nu al op t


LEES VERDER
 

Coronavirus, KNHB update

23-5-2020 Vereniging

Update 23 mei:
'volle' velden en enthousiasme weer terug!

Inmiddels zijn ook de senioren weer aan het hockeyen en die zijn daar vol enthousiasme aan begonnen. Maar liefst 51 teams hebben de trainingen weer opgepakt. Ook op zondag is er daarom weer een vol hockeyprogramma tot in de avond.

Voor de jongste jeugd (t/m 12 jaar) gaan we, met toestemming van Sportpunt Amsterdam, op zaterdag weer onderlinge potjes organiseren. 

Helaas mogen we voorlopig het clubhuis (nog) niet openen maar we kijken naar de mogelijkheden die er wél zijn. 

De KNHB geeft hier aan er alle vertrouwen in te hebben dat er vanaf 5 september gestart kan worden met ‘gewoon’ hockey in competitieverband. We houden jullie op de hoogte!

 

Update 21 april:
zeker geen hockey tot 28 april 2020

Vandaag, 21 april, heeft de regering besloten tot enige versoepeling van de regels in de sport vanaf 28 april. Kinderen tot 12 jaar mogen dan weer zonder (afstands)beperkingen trainen op de club. Kinderen van 12-19 jaar mogen ook trainen, maar moeten daarbij 1,5 meter afstand in acht nemen. Dit betekent voor alle senioren (van alle niveaus) dat zij niet mogen trainen of spelen in teamverband op de club.

Het bondsbestuur van de KNHB heeft naar aanleiding van de persconferentie besloten per direct alle competities van het seizoen 2019-2020 te beëindigen. Dit betreft dus ook alle jeugdcompetities. In competitieverband wordt er dus dit seizoen niet meer gespeeld.

Wij komen zo snel mogelijk naar buiten met een plan hoe wij denken invulling te gaan geven aan de trainingen van de jeugd op Hurley vanaf 28 april, waarbij inachtneming van veiligheid en regels van het RIVM en de regering leidend zullen zijn.

Bovenstaande beslissingen hebben grote gevolgen voor de club zowel op sociaal als in financieel opzicht. Wij betreuren, waarschijnlijk met u allen, dat het zo loopt en wij hopen dat jullie samen met het bestuur er alles aan zullen doen om Hurley door deze moeilijke tijd te loodsen en ons weer klaar te stomen voor het nieuwe seizoen en met heel misschien een beetje hockey in de late zomer.

Voorlopig blijven de huidige maatregelen dus van kracht. Dat betekent ook dat het complex van Hurley gesloten blijft en niet betreden mag worden.

Ook eigen initiatieven op het complex van Hurley zijn niet toegestaan.

Het bestuur


Update KNHB 31 maart:
Geen wedstrijden en trainingen tot 28 april 2020


Hurley geeft gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid en de beslissing van de KNHB om alle wedstrijden af te gelasten tot en met 28 april. Dit betreft een maatregel voor alle teams ongeacht niveau en competitie.
Deze huidige maatregelen blijven dus van kracht. Dat betekent ook dat het complex van Hurley gesloten blijft en niet betreden mag worden.

Ook eigen initiatieven op het complex van Hurley zijn niet toegestaan.

De KNHB hoopt vooralsnog dat er dit seizoen nog kan worden gehockeyd. Er zijn door de KNHB enkele alternatieve scenario's uitgewerkt die je op hockey.nl kan vinden.


Hurley als werkgever/opdrachtgever

Hurley is naast een 'gewoon' hockeyclub ook werkgever. Wij werken met trainers, coaches, technisch coördinatoren en spelers/speelsters die een (vast)dienstverband hebben, op basis van een overeenkomst van opdracht (ZZP’ers) bij ons werken of een vrijwilligersovereenkomst met ons hebben. Uitgangspunt van het Bestuur is dat wij een goede werkgever en opdrachtgever willen zijn, zonder daarin onzakelijk of naïef te zijn.

Binnen de kaders van onze (financiële) mogelijkheden en de (fiscale) regels en wetgeving hebben wij voor elke doelgroep gezocht naar voor dit moment de meest passende oplossing. Daarin betalen wij zoveel mogelijk door. Met de "ZZPers" hebben wij de individuele situatie bekeken en gezocht naar de beste oplossing.

Mochten de maatregelen na 28 april weer worden verlengd, dan zullen wij de situatie opnieuw bekijken.Update KNHB 24 maart:

FAQ van de KNHB met betrekking tot het Corona virus

Het RIVM heeft het volgende advies uitgebracht:

De belangrijkste maatregelen die mensen kunnen nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

Het zijn:

·Was je handen regelmatig

·Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog

·Gebruik papieren zakdoekjes

Meer informatie lees je op de sites van GGDen het RIVM.

Op de hoogte blijven?Op de website van de KNHBvind je de meest recente berichtgeving over de eventuele gevolgen van het coronavirus voor de hockeycompetitie.


 

Gerelateerd nieuws: Vereniging