Trainersopleiding Hurley, HOT

Vrijdag 25 september om 17.45 start Hurley de eigen jeugd trainers opleidin


LEES VERDER

‘Het gelijkspel tegen Pinoké voelde als verlies'

Foto: ©Anne Mieke Achterhuis


HURLEY-AANVOERSTER


LEES VERDER

Hurley komt te kort tegen buurman Pinoké

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nlHurley komt te kort tegen buurman P


LEES VERDER

Al hockeyend de herfstvakantie door

Al hockeyend de herfstvakantie door
Terwijl wij met ons hoofd n


LEES VERDER

Video analyse workshop 23 sept.

Beste Hurleyanen,
Net voor het Coronavirus toesloeg waren de eer


LEES VERDER

Bezoekers registratie op Hurley

Vanwege de overheidsmaatregelen met betrekking tot het Corona virus zijn wi


LEES VERDER

Projectgroep? Nee: Werkgroep Sponsoring 15 sep-15 dec

Projectgroep? Nee: Werkgroep Sponsoring 15 sep-15 dec.
Lieve le


LEES VERDER

Herfst training van Dames 1

Herfst training van Dames 1

Beste allemaal,

T


LEES VERDER

Phishing email

Helaas, ook sportclubs en in het bijzonder hockey verenigingen zijn doelwit


LEES VERDER

Friday masterclass start weer

Eerste training Friday Masterclass op vrijdag 4 september!

M


LEES VERDER
 

Coronavirus, KNHB update

25-6-2020 Vereniging

Update 25 juni

Gisteren in de persconferentie veel goed nieuws met betrekking tot hockey!
 

Goed nieuws voor het Hockey en Hurley! Zie hieronder de belangrijkste regels vanaf 1 juli:
- senioren hoeven geen onderlinge afstand meer te houden tijdens het hockeyen;
NB: per vandaag is er al géén beperking meer van het aantal senioren op het veld tijdens de training, maar de 1,5 meter afstand tijdens de training dient tot en met 30 juni aangehouden te worden.
- (oefen)wedstrijden zijn weer toegestaan voor alle leeftijden;
- jeugd tot en met 18 jaar hoeft geen afstand meer te houden tot elkaar, ook niet buiten het veld;
- voor iedereen boven de 18 geldt: 1,5 meter afstand houden buiten het veld, dus ook in de kleedkamers en in de clubhuizen;
- clubhuizen en horeca kunnen weer open, maar ook hier geldt de 1,5 meter afstand.

De KNHB heeft besloten dat de competitie 2020-2021 start in het weekend van 5 en 6 september. Daarnaast zijn de programma’s van de Hoofdklasse, Promotieklasse, Overgangsklasse en Eerste Klasse nog niet bekend maar streeft de KNHB ernaar ook deze competities op 6 september te starten. Alleen de competitie van de Landelijke Jeugd Top en Subtop klasse (A- en B-jeugd) start een weekend eerder.

Update 1 juni

Trainingsschema 

Nu er versoepelingen in de 1,5m-regels voor kinderen tussen de 13 en 18 jaar, kunnen we de velden voor de jeugdteams in de categorie A, B en C weer dubbel bezetten. We hebben er wel voor gekozen om niet het hele schema (weer!) overhoop te halen: dit betekent dat het huidige trainingschema voor de jeugd grotendeels intact blijft; alleen de aanvangstijd van de jeugdtrainingen kan wijzigen (dit wordt gecommuniceerd via de categorieleiders/ teamapps). Voor senioren betekent dit dat er mogelijk meer teams eerder kunnen starten. Dit wordt gecommuniceerd via de appgroep met de aanvoerders. 
Omdat vanaf 22 juni zal worden gewerkt aan veld 7, zal er vanaf die week een nieuw schema gelden, ook hierover wordt nog gecommuniceerd.

Update 23 mei:
'volle' velden en enthousiasme weer terug!

Inmiddels zijn ook de senioren weer aan het hockeyen en die zijn daar vol enthousiasme aan begonnen. Maar liefst 51 teams hebben de trainingen weer opgepakt. Ook op zondag is er daarom weer een vol hockeyprogramma tot in de avond.

Voor de jongste jeugd (t/m 12 jaar) gaan we, met toestemming van Sportpunt Amsterdam, op zaterdag weer onderlinge potjes organiseren. 

Helaas mogen we voorlopig het clubhuis (nog) niet openen maar we kijken naar de mogelijkheden die er wél zijn. 

De KNHB geeft hier aan er alle vertrouwen in te hebben dat er vanaf 5 september gestart kan worden met ‘gewoon’ hockey in competitieverband. We houden jullie op de hoogte!

 

Update 21 april:
zeker geen hockey tot 28 april 2020

Vandaag, 21 april, heeft de regering besloten tot enige versoepeling van de regels in de sport vanaf 28 april. Kinderen tot 12 jaar mogen dan weer zonder (afstands)beperkingen trainen op de club. Kinderen van 12-19 jaar mogen ook trainen, maar moeten daarbij 1,5 meter afstand in acht nemen. Dit betekent voor alle senioren (van alle niveaus) dat zij niet mogen trainen of spelen in teamverband op de club.

Het bondsbestuur van de KNHB heeft naar aanleiding van de persconferentie besloten per direct alle competities van het seizoen 2019-2020 te beëindigen. Dit betreft dus ook alle jeugdcompetities. In competitieverband wordt er dus dit seizoen niet meer gespeeld.

Wij komen zo snel mogelijk naar buiten met een plan hoe wij denken invulling te gaan geven aan de trainingen van de jeugd op Hurley vanaf 28 april, waarbij inachtneming van veiligheid en regels van het RIVM en de regering leidend zullen zijn.

Bovenstaande beslissingen hebben grote gevolgen voor de club zowel op sociaal als in financieel opzicht. Wij betreuren, waarschijnlijk met u allen, dat het zo loopt en wij hopen dat jullie samen met het bestuur er alles aan zullen doen om Hurley door deze moeilijke tijd te loodsen en ons weer klaar te stomen voor het nieuwe seizoen en met heel misschien een beetje hockey in de late zomer.

Voorlopig blijven de huidige maatregelen dus van kracht. Dat betekent ook dat het complex van Hurley gesloten blijft en niet betreden mag worden.

Ook eigen initiatieven op het complex van Hurley zijn niet toegestaan.

Het bestuur


Update KNHB 31 maart:
Geen wedstrijden en trainingen tot 28 april 2020


Hurley geeft gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid en de beslissing van de KNHB om alle wedstrijden af te gelasten tot en met 28 april. Dit betreft een maatregel voor alle teams ongeacht niveau en competitie.
Deze huidige maatregelen blijven dus van kracht. Dat betekent ook dat het complex van Hurley gesloten blijft en niet betreden mag worden.

Ook eigen initiatieven op het complex van Hurley zijn niet toegestaan.

De KNHB hoopt vooralsnog dat er dit seizoen nog kan worden gehockeyd. Er zijn door de KNHB enkele alternatieve scenario's uitgewerkt die je op hockey.nl kan vinden.


Hurley als werkgever/opdrachtgever

Hurley is naast een 'gewoon' hockeyclub ook werkgever. Wij werken met trainers, coaches, technisch coördinatoren en spelers/speelsters die een (vast)dienstverband hebben, op basis van een overeenkomst van opdracht (ZZP’ers) bij ons werken of een vrijwilligersovereenkomst met ons hebben. Uitgangspunt van het Bestuur is dat wij een goede werkgever en opdrachtgever willen zijn, zonder daarin onzakelijk of naïef te zijn.

Binnen de kaders van onze (financiële) mogelijkheden en de (fiscale) regels en wetgeving hebben wij voor elke doelgroep gezocht naar voor dit moment de meest passende oplossing. Daarin betalen wij zoveel mogelijk door. Met de "ZZPers" hebben wij de individuele situatie bekeken en gezocht naar de beste oplossing.

Mochten de maatregelen na 28 april weer worden verlengd, dan zullen wij de situatie opnieuw bekijken.Update KNHB 24 maart:

FAQ van de KNHB met betrekking tot het Corona virus

Het RIVM heeft het volgende advies uitgebracht:

De belangrijkste maatregelen die mensen kunnen nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

Het zijn:

·Was je handen regelmatig

·Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog

·Gebruik papieren zakdoekjes

Meer informatie lees je op de sites van GGDen het RIVM.

Op de hoogte blijven?Op de website van de KNHBvind je de meest recente berichtgeving over de eventuele gevolgen van het coronavirus voor de hockeycompetitie.