Super Sunday 4 okt. Hurley D1 - Den Bosch D1 12:45 / Hurley H1 - Bloemendaal H1 14:45. Helaas zijn door de nieuwe Corona maatregelen van het kabinet geen toeschouwers toegestaan.
 

Extra ruimte voor nieuwe Bosuiltjes

20-4-2020 Jeugd

Hurley wil graag zoveel mogelijk jonge spelertjes de kans geven om te beginnen met hockeyen. De aanmeldingstermijn voor de Bosuiltjes is daarom verlengd evenals de leeftijdsperiode.

 

Op zaterdagmorgen kunnen jonge kinderen starten bij de Bosuiltjes die vóór 1 januari 2015 zes jaar geworden zijn.

 

Wil je ook genieten op Hurley na de zomer, vergeet dan niet je kind op te geven voor komend jaar. Hurley heeft nu nog volop ruimte voor de aankomende Bosuiltjesgroep, maar wees er wel snel bij. 

 

Opgeven voor de leukste zaterdagochtend van Amsterdam graag alleen via het reguliere inschrijfformulier op deze site onder het kopje "lidmaatschap". Via dit formulier komt alle informatie meteen goed in het systeem terecht.

Meer informatie over de aanname van de Bosuiltjes en hockeyen voor de jeugd staat op de Hurleysiteonder het kopjelidmaatschap.

Voor specifieke vragen over de nieuwe Bosuiltjes kun je mailen naar [email protected]

 

Nb. Bosuiltjes zijn kinderen die vóór 1 januari 2015 zes jaar worden. (ze zijn geboren tussen 1 oktober 2013 en 31 december 2014). Broertjes, zusjes en kinderen van spelende leden, die zich vóór 10 april 2020 hebben opgegeven, kunnen een beroep doen op voorrangsregeling.
 Gerelateerd nieuws: Jeugd