Nieuwe Bosuiltjes seizoen 2020/2021

13-2-2020 Jeugd

Op zaterdagmorgen tussen 08.30-09.30 uur komen de Bosuiltjes lekker trainen in het bos terwijl hun ouders onder genot van een kopje koffie wakker worden en na verloop van een aantal maanden versteld staan van hun hockeyende kids. Frank van Rossem en zijn team verzorgen elke week een gezellige kennismaking met de mooie hockeysport. 

De aanmeldingstermijn voor de nieuwe Bosuiltjesgroep, startend in september 2020 moeten zich voor 1 april 2020 opgeven. Weet dat het hierbij alleen gaat om kinderen geboren tussen 1 oktober 2013 en 30 september 2014.  Broertjes, zusjes en kinderen van spelende leden, die zich vóór 1 april 2020 hebben opgegeven, kunnen een beroep doen op voorrangsregeling voor de Bosuiltjes.

Aanmelden kan alleen via het reguliere inschrijfformulier op deze site onder het kopje "lidmaatschap". Via dit formulier komt alle informatie meteen goed in ons systeem terecht.

Meer informatie voor ouders vind je ook op de site onder het kopje lidmaatschap op de Hurleysite. 

Jongere kinderen kunnen vanaf september 2019 op zaterdagmiddag komen hockeyen bij het speciale zaalprogramma dat in samenwerking met Panasj wordt georganiseerd. Meer informatie via hurley-panasj @hurley.nl

Hurley Jongste Jeugd


Gerelateerd nieuws: Jeugd