Vanwege Coronavirus zijn alle wedstrijden en trainingen afgelast tot en met 28 april
 

Vrolijk Hurley bericht: nieuwe Bosuiltjes groep bijna bekend

13-2-2020 Jeugd

Het is een mooie zaterdagochtend. Je bent in het Amsterdamse bos. Het ruikt er naar groen en natuur. De Hurleyvelden staan er prachtig bij. Op het veld dartelen de jongste Hurleyspelertjes, de Bosuiltjes, met hun stick. Jij kijkt en geniet, van hun plezier, van de verse koffie en van weer eens een goed gesprek in de zon met andere ouders, je nieuwe Hurley vrienden.

Daar wil je zijn op zaterdagmorgen. Bij dat fijne houten clubhuis, bij Hurley- de leukste familieclub van het bos. Wil je ook genieten op Hurley vanaf september, vergeet dan niet je kind op te geven voor komend jaar. 

Hurley heeft nu nog volop ruimte voor de aankomende Bosuiltjesgroep, maar wees er snel bij.
Graag vóór 7 april, dan berichten wij jullie de week erna.
Opgeven voor de leukste zaterdagochtend van Amsterdam kan alleen via het reguliere inschrijfformulier op deze site onder het kopje "lidmaatschap". Via dit formulier komt alle informatie meteen goed in het systeem terecht. 

Meer informatie over de aanname van de Bosuiltjes en hockeyen voor de jeugd staat op de Hurleysite onder het kopje lidmaatschap.

Voor specifieke vragen over de nieuwe Bosuiltjes kun je mailen naar [email protected]

Welkom bij Hurley!


Nb. Bosuiltjes zijn kinderen die vóór 1 oktober 6 jaar geworden zijn. (Geboren tussen 1 oktober 2013 en 30 september 2014). Broertjes, zusjes en kinderen van spelende leden, die zich vóór 1 april 2020 hebben opgegeven, kunnen een beroep doen op voorrangsregeling.

Gerelateerd nieuws: Jeugd