Hurley zoekt stadionspeaker

9-1-2020 Vereniging

Hurley zoek een "stadion speaker” voor de zondagmiddag


Heb je een heldere stem en ben je graag tijdens de wedstrijden van Heren 1 en Dames 1 op Hurley, dan kan je wellicht de rol van "stadionspeaker” op je nemen. Voor de wedstrijden heet je, via de microfoon, iedereen van harte welkom en noem je de namen van de verschillende teams en scheidsrechters op. Tijdens de wedstrijd noem je de doelpuntenmakers bij naam. Het zou ook een mooie duo-baan kunnen zijn die je in onderling overleg inplant.

Neem contact op met Jan Chris de Nooijer ([email protected]) als je interesse of vragen hebt.

Gastheer/-vrouw zondag

Heb je meer tijd op zondag, dan kan je naast het " stadionspeakerschap” ook nog de functie van gastheer/-vrouw op je nemen. Als je geen stadionspeaker wilt zijn, kan je toch ook gastheer/-vrouw zondag zijn.

De gastheer/-vrouw is de hele zondag het aanspreekpunt op de club voor teams en gasten met betrekking tot algemene zaken. Bij afwezigheid van de wedstrijdtafel is een vast aanspreekpunt belangrijker geworden. Daarnaast ontvang je de bondscheidsrechters en de gastenteams van Heren 1 en Dames 1. Bij voldoende (op te bouwen) kennis is het meebeslissen over afgelasten van velden bij vorst en overvloedige regen en belangrijke taak.

Voor een aantal dagen per jaar is er al een ervaren gastheer, maar die kan niet alle weekenden. Het zou ook een mooie duo-baan kunnen zijn die je in onderling overleg inplant.

Neem contact op met Jan Chris de Nooijer ([email protected]) als je interesse of vragen hebt.