60+ speelsters gezocht voor WK masters, Kaapstad

31-12-2019 Senioren

WK Hockey voor dames, Masters Worldcup, September 19/29 – 2020

De Zuid-Afrikaanse Hockey Gemeenschap is blij om u te welkom te heten voor de World Masters Hockey (WMH) World Cup 2020. Het 2020 toernooi zal plaatsvinden in Kaapstad, de thuisbasis van een van de Natural Seven Wonders of the World, de Table Mountain.

Kaapstad is een echte internationale bestemming ,die natuurlijke schoonheid, wereldklasse accommodatie en toeristische attracties biedt. De stad heeft in het verleden gediend als gaststad voor rugby, cricket en voetbal wereldbekers, evenals onlangs geselecteerd voor het hosten van de 2023 netball World Cup. In 2010 speelde in Kaapstad ook de Grand Masters World Cup, en dit laat zien, waarom het niet alleen een prachtige toeristische stad is, maar tevens een hockey-host van wereldklasse!

Heb je de leeftijd van 60 jaar in 2020 en wil je meedoen aan dit WK Dames Hockey toernooi in Zuid-Afrika ,dan hebben wij je het volgende te bieden:

Een Nederlands selectie team, die vanaf 6 januari 2020 om 20:30 op de maandagavond gaat trainen. (Op Schaerweijde) In maart 2020 volgt dan een selectie door twee onafhankelijk personen en de trainer. Met een selectie bestaande uit 18 personen ( incl. 2 keepers) zal het team verder trainen en oefenwedstrijden spelen in aanloop naar het WK in Kaapstad.

Word je geselecteerd, dan is een lidmaatschap van € 60,- van de initiërende club NDHC55+ verplicht. Zo krijgt ook op oudere leeftijd (top) hockey gestalte!

Lijkt het je leuk om met een groep enthousiaste en actieve hockeyers dit avontuur aan te gaan? Geef je dan op voor de selectie: hoe meer zielen , hoe meer vreugde!

Voor informatie en opgave : Anke Bernink
06 49938825 of [email protected]

Bestuurslid NDHC 55+https://www.55plushockey.nl


Gerelateerd nieuws: Senioren