Van de voorzitter

1-1-2020 Van de Voorzitter

Beste leden en ouders van leden,

Namens het bestuur wens ik jullie een fantastisch 2020 toe! Wij hopen er met jullie weer een geweldig hockeyjaar van te maken, met veel (speel)plezier en waar mogelijk mooie resultaten.

We kunnen terugkijken op een mooi jaar 2019. Met terugkeer in de Hoofdklasse van onze heren en de aanschaf, dankzij velen van jullie (ouders), van een eigen zaalhockey blaashal: "Hurley Hockey Dome" Verder waren er afgelopen jaar vele mooie evenementen (toernooien, TD’s, A/B Gala) en hele gezellige zaterdagen en zondagen. Op dit moment is de zaalcompetitie weer in volle gang en nu dus ook in onze eigen " Hurley Hockey Dome”.

Reden genoeg om positief naar volgend jaar te kijken. Er wordt hard gewerkt aan de voorbereiding van de nieuwe toplaag voor veld 7, waarmee we in juni afscheid zullen nemen van ons zandveld. Heren 1 en Dames 1 kunnen nog wel wat punten gebruiken. De heren om zich veilig te spelen in de hoofdklasse en de dames om een plaatsje in de play offs te bereiken.

We kunnen niet genoeg benadrukken dat alle activiteiten op onze club voor een groot deel plaatsvinden dankzij de onaflatende inzet van de vele vrijwilligers die onze club rijk is! Deze mensen willen wij hier dan ook heel erg voor bedanken. Dat hoeft echter voor anderen geen reden te zijn om te verwachten dat 'die anderen' het wel doen. 


Wederom hierbij de oproep om dat juist te zien als een uitnodiging! Kijk eens wat je nog meer kunt doen voor Hurley. Hier op de website kun je lezen waar behoefte aan is en schroom niet om ons aan te spreken en je interesse kenbaar te maken.

Iedereen succes en veel speelplezier in de zaal en straks weer op het veld, op naar een mooi 2020.

Jan Chris de Nooijer
Voorzitter THC HurleyGerelateerd nieuws: Van de Voorzitter