Gezocht, meisjes C keepers

Zowel voor de lijn- als breedteteams zoekt Hurley keepers voor meisjes C.&n


LEES VERDER

Coronavirus, KNHB update

Update 23 mei: 'volle' velden en enthousiasme weer terug!


LEES VERDER

Nog ruimte voor Bosuiltjes-jongens voor komend seizoen

De huidige Bosuiltjes zijn weer begonnen op zaterdagmorgen in het Amste


LEES VERDER

Jeugd “HR personeelsbeleid” (vrijwilliger) gevraagd!

Jeugd "HR personeelsbeleid” (vrijwilliger) gevraagd!

Het li


LEES VERDER

Sportways kampen

Een hele zomervakantie zonder hockey? Echt niet!
Zie jij nu al op t


LEES VERDER
 

De blaashal is er!

25-11-2019 Vereniging

De blaashal is er!

Zaterdag aan het einde van de middag is de "Hurley Hockey Hal" officieel in gebruik genomen. In het bijzijn van de vrijwilligers die met vereende krachten de dag en avond ervoor het neerzetten van de hal hebben gerealiseerd en met de aanwezige obligatiehouders, die dit financieel mogelijk hebben gemaakt, is de hal geopend.
Dit deden Jan Chris de Nooijer (Voorzitter) samen met de jongste vrijwilligster Pien Ket (meisjes D5), door een balletje over te spelen op de nieuwe vloer. 

Het initiatief dat al enige jaren is genomen heeft uiteindelijk geleid tot een fantastische hal voor Hurley. Hiervoor zijn vele mensen verantwoordelijk en deze willen wij danken voor hun inzet en bijdragen, zowel letterlijk als figuurlijk. 

Twee weken geleden zijn we voorzichtig begonnen om veld 7 klaar te maken voor de zaalhockeyblaashal.  Met het slaan van de zo belangrijke ankers was er eigenlijk niet zoveel te zien.  Maar vanaf vrijdagavond is er door vele vrijwilligers hard gewerkt om eerst de hal op te zetten en er op zaterdag een vloer in te leggen. Dit weekend komen nog de lijnen erin. Vanaf maandag kan de Hurley Hockey Hal gebruikt worden voor de trainingen en de zaalhockey competitie.

Wij wensen iedereen veel zaalhockeyplezier deze winter!!

Gerelateerd nieuws: Vereniging