Nieuwe vacatures bestuur

15-11-2019 Bestuur THC Hurley

Het bestuur is op korte termijn op zoek naar vervanging en aanvulling voor het bestuur. Wij zijn op zoek naar enthousiaste hockey en Hurley persoonlijkheden die ons bestuur komen versterken. Ben je een teamspeler, ben je gedreven en heb je het beste met Hurley voor? Misschien is één van de volgende functies wat voor jou:


In de eerste plaats ben je bestuurslid en bepaal je met alle andere leden samen het huidige en het toekomstige beleid van Hurley. Je draagt met het bestuur de verantwoordelijkheid voor de club en de toekomst. Daarnaast heb je je eigen portefeuille en daarvoor behartig jij de belangen voor de club binnen het bestuur.


Bestuurslid Tophockey


Het Bestuurslid Tophockey is verantwoordelijk voor de tophockeyteams van de Senioren, Heren/Dames 1 en Heren/Dames 2. Het bestuurslid vertegenwoordigt tophockey binnen het bestuur. Samen met de tophockey commissie dames en de tophockey commissie heren wordt het beleid voor tophockey gevoerd.

Je bent eindverantwoordelijk voor de aansturing van technische staf van deze teams en het aantrekken van spelers/speelsters voor de selecties. Ook heeft het bestuurslid tophockey 

budgetverantwoordelijkheid, sluit contracten met spelers en staff en heeft contacten met andere (Hoofdklasse) clubs (HHcv)


Het is prettig als je bestuurlijke ervaring meebrengt. Het is een pré als je op het hoogste hockeyniveau hebt geacteerd en een groot netwerk hebt binnen het Nederlandse tophockey.


Bestuurslid Senioren


Het Bestuurslid Senioren is verantwoordelijk voor alle teams in de Senioren en Veteranen (met uitzondering van tophockey) Het bestuurslid Senioren is tevens verantwoordelijk voor alle overige zaken van de senioren zoals communicatie, feesten en evenementen.
Onder het bestuurslid senioren vallen een aantal Commissies


Hockey Staf (Hockey Senioren)

  • Technische Commissie Dames en Heren
  • Technische Commissie Veteranen

Overig Commissies

  • Wedstrijdsecretariaat Senioren (ook voor zaalhockey)
  • Scheidsrechterscommissie Senioren
  • De Hurleyaan (feesten en -evenementen)
  • TD Commissie
  • Evenementencommissie (zie onder Jeugd)
  • Materialen Commissie [zie onder Jeugd]


Wij denken dat het belangrijk is als je enige bestuurlijke ervaring meebrengt. Heb je bij Hurley gespeeld of mooier speel je nog bij de senioren, dan heb je vast goede idee├źn voor de toekomst.


Graag nodigen wij je uit om je interesse kenbaar te maken, zodat we samen in gesprek kunnen. Wij horen graag van je via: [email protected]