Parkeren 26&27 okt #NEDPAK

In het weekend van 26 & 27 oktober speelt het Nederlands elftal tegen P


LEES VERDER

De blaashal komt eraan!

Beste Hurleyanen,
Hij komt, hij komt! Na de zeer gesla


LEES VERDER

Hurley Coach Commissie jeugd

Dit seizoen is de Coach Commissie van start gegaan. Deze commissie heeft a


LEES VERDER

Truc van de maand

Alweer een leuke "truc van de maand". Ziet er makkelijk uit wat Cas doet, m


LEES VERDER

Hurley Dames 1 clinic, vrijdag 25 okt.

Hurley Dames 1 clinic op vrijdag 25 oktober.

Afgelopen


LEES VERDER

Sportways met Paumen, Bovendeert en Dekker!

Het veld op met Maartje Paumen, Roel Bovendeert én Daan Dekker!
LEES VERDER

Sportwayskamp met Maartje Paumen!

SportWays hockeykampen: beter leren hockeyen met een hoge dosi


LEES VERDER
 

Sportways met Paumen, Bovendeert en Dekker!

2-10-2019 Adverteerder

Het veld op met Maartje Paumen, Roel Bovendeert én Daan Dekker!
Houd jezelf in topvorm én verbeter je hockeyskills in de herfstvakantie! Tijdens het SportWays dagkamp van 21 tot 23 oktober op THC Hurley komen Maartje Paumen, Roel Bovendeert én Daan Dekker langs om jou al hun tricks te leren! Dat wil jij toch ook?

Maartje Paumen is één van de grootste hockeysters ooit. Ze is tweevoudig wereldkampioen, heeft 235 interlands en 195 goals op haar naam staan, won meerdere malen goud bij verschillende toernooien én was topscorer op de Olympische Spelen. Daarnaast is ze welgeteld twee keer uitgeroepen tot beste speelster van de wereld door de FIH. Haar wapen? De sleeppush!

Roel Bovendeert speelt voor Bloemendaal Heren 1 en zat bij de selectie van het Nederlandse Elftal. Daan Dekker speelt elke zondag voor Almere Heren 1, zit bij Jong Oranje én speelt voor het Nederlandse zaalhockeyteam.

Voor Goalies van 8 tot 14 jaar is er tijdens dit kamp een speciaal Goalie dagkamp, die in samenwerking met Martijn Drijver wordt georganiseerd. Ga aan de slag met je voetenwerk en bal-oog coördinatie en leer de mooiste duiken maken.

Wil jij met deze drie toppers op het veld staan tijdens dit Top Hockey Dagkamp? Meld je dan snel aan via https://nl.sportways.com/nl/locations/hurley?utm_source=club&utm_medium=Hurley&utm_campaign=Q4_19!

Kom je met zes of meer teamgenootjes, vriendjes of vriendinnetjes álle drie de dagen naar een kamp op onze club? Mail dan, vóórdat je je aanmeldt, alle namen van jouw groep, naar welk(e) kamp(en) jullie willen gaan en de naam van de club naar [email protected]. Jullie ontvangen dan allemaal 15% korting!

Let op! Zodra je jouw groep mailt, is de groep definitief. Het is dus niet mogelijk om achteraf nog deelnemers aan de groep toe te voegen.

Kom trainen met Maartje Paumen, Roel Bovendeert én Daan Dekker

Gerelateerd nieuws: Adverteerder