Van de voorzitter

7-9-2019 Van de Voorzitter

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl

Beste Leden,

Dit weekend gaat met een volledige competitie ronde het nieuwe seizoen voor Hurley weer van start. Alle teams zijn weer ingedeeld en hebben we weer zowel voor de jeugd als voor de senioren een trainingsschema in elkaar gezet. Het blijft voor onze club gezien de 4 kunstgrasvelden en de vele teams altijd schipperen en zoeken naar mogelijkheden. Dames 1 en Heren 1 spelen dit seizoen beiden in de Hoofdklasse en wij hopen dat jullie hen regelmatig komen aanmoedigen als zij (thuis) spelen. Ze kunnen het gebruiken!

Ook dit jaar begroeten weer een hele groep nieuwe bosuiltjes die aan hun lange weg van "een leven lang hockeyā€¯ gaan beginnen.
Aan het einde van het vorige seizoen hebben wij het fantastische nieuws met jullie kunnen delen dat zowel wij subsidies voor het nieuwe kunstgras op veld 7 als de obligatie lening van de leden voor een eigen blaaszaalhockeyhal bij elkaar hebben gekregen. De aanleg van het kunstgras is gezien het korte tijdsbestek nog één seizoen uitgesteld. De organisatie voor de zaalhockeyblaashal is echter in volle gang. Komend zaalseizoen zal deze er staan! Daarvoor is er een nieuwe Blaashal-zaalhockey-commissie gevormd.

Ook dit seizoen staat weer dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Vele leden en ouders zullen als coach, scheidsrechter of commissielid een bijdrage leveren aan een geslaagd seizoen. Samen zijn we Hurley! 
Wil jij ook iets voor Hurley betekenen dan kan dat. Kijk eens op onze vacatures want we kunnen nog veel inzet gebruiken. Ook op bestuursniveau, waar we dit seizoen invulling gaan geven aan de functies bestuurslid senioren en bestuurslid tophockey, is plaats.

Ik wens iedereen heel veel succes en vooral veel plezier dit seizoen.

Jan Chris de Nooijer
(Voorzitter T.H.C. Hurley)