Hurley zoekt enthousiaste trainers

15-8-2019 Jeugd

Afgelopen jaar is er een hele mooie stap gezet om de breedte-teams kwalitatief sterker te maken en dat heeft een hoop plezier opgeleverd. Bij de kinderen, ouders en ook bij de trainers! Zo waren de trainingen van hoger niveau en was de Friday Masterclass een succes! Bengt Schuitemaker heeft dit goed neergezet en dit wordt komend jaar opgepakt door Jesper de Korte. Op dit moment zijn wij als Hurley op zoek naar toppers die komend jaar bij de breedte-trainersstaf willen horen. Dat kan op verschillende manieren:

- Je kan trainer worden van een team en/of
- Je kan trainer worden bij de Friday Master Class of
- Mocht je niet vast kunnen, zou ik je ook op een lijst kunnen zetten als back-up trainer. Dan kan ik je bellen tijdens ziekte/afwezigheid van een vaste trainer

Zou jij het leuk vinden om komend jaar Hurley-trainer te zijn, om zo jouw hockeyskills over te brengen en er ook nog een zakcentje mee te verdienen? Stuur dan even een mailtje naar [email protected] en dan neemt Jesper contact met je op. Of spreek hem even aan op de club. Dan hebben we daarna nog even contact over wanneer en welk(e) team(s).