Vrijdag supperfriday bij de buren, Amsterdam D1-HurleyD1

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl

SUPPER &


LEES VERDER

Aandachtspunt voor spelleiders JJ

Het aandachtspunt voor spelleiders van de jongste jeugd is deze maand de st


LEES VERDER

Robert's service, sponsort Hurley

Robert’s Service is een hospitality- en event bureau dat lande


LEES VERDER

Bitjehappen 5 oktober

Bitjehappen service en happen. Heb je al een bit


LEES VERDER

Rentree Roos Drost

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl


LEES VERDER

Zaterdag weer Bosuilen training

Afgelopen zaterdag zijn de bosuilen weer gestart. Wat was het prachtig o


LEES VERDER

Sportwayskamp met Maartje Paumen!

SportWays hockeykampen: beter leren hockeyen met een hoge dosi


LEES VERDER

Reminder; spelregelcafé, schrijf je in. Ook voor ouders!

Reminder, schrijf je in voor één van de spelregelcafe’s!


LEES VERDER
 

Oliver Polkamp en Sabine Plönissen verlaten Hurley

3-7-2019 Tophockey

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl

Oliver Polkamp


Net bereikte ons het bericht dat Oliver Polkamp heeft besloten om Heren 1 van THC Hurley te verlaten. Voor ons als club is dat een grote teleurstelling omdat wij nog graag met hem het nieuwe hoofdklasse-avontuur waren aangegaan. Oliver heeft een ongelooflijke bijdrage geleverd aan het afgelopen kampioenschap van de Promotieklasse.

Door zijn niet-aflatende energie, motivatie en spelinzicht leverde hij energie aan het hele team en dat hadden we graag meegenomen naar het volgende seizoen. Dat zijn kwaliteiten, ook nu nog, niet onopgemerkt zijn gebleven blijkt wel uit de interesse die HC Bloemendaal heeft getoond. De kans om zich nogmaals op het allerhoogste niveau van de hoofdklasse te kunnen testen bleek voor Oliver onweerstaanbaar en daarom heeft hij aangegeven te willen vertrekken.

Ondanks de teleurstelling heeft Hurley begrip voor zijn keuze. Hurley dankt Oliver voor zijn inzet voor het team en de club het afgelopen seizoen. Wij wensen hem alle goeds toe en veel plezier bij HC Bloemendaal.

Sabine Plönissen


Sabine Plönissen maakt met ingang van het komende seizoen de overstap van THC Hurley naar AH&BC Amsterdam.  "Pleun”, heeft ons recent aangegeven dat zij is benaderd en dat zij deze overstap naar AH&BC Amsterdam ambieert.  


De afgelopen vijf seizoenen heeft Sabine de kleuren van Hurley verdedigd, nadat zij overkwam van HC Rotterdam.  De voormalig Jong Oranje speelster was zowel op het veld als voor het zaalhockeyteam bij Hurley een vaste waarde.


Wij gingen ervan uit dat Sabine ook volgend seizoen deel uit zou maken van onze selectie en vinden het dan ook erg jammer dat zij ons gaat verlaten. Wij danken haar voor haar inzet en wensen haar veel succes in met nieuwe stap in haar hockeycarrière.