Op hockeykamp in de zomer: 50% korting!

Op hockeykamp in de zomer: 50% korting!
Wij hebben ee


LEES VERDER

Hurley hockeykampen 2019

Beste ouders/kids uit de E, D en C jeugd,
<


LEES VERDER

Train met Steijn van Heijningen en Felice Albers!

Train met Hoofdklasse-spelers Steijn van Heijningen & Felice Albers!


LEES VERDER

Nationale sportkampen op Hurley

Hockeykampen in de zomer op Hurley!
In de zomervakant


LEES VERDER

Sportways kampen op Hurley

SportWays hockeykampen: nergens leer je zoveel tijdens één k


LEES VERDER
 

Oliver Polkamp en Sabine Plönissen verlaten Hurley

3-7-2019 Tophockey

Foto: ©Kees Boelhouwer, kbfoto.nl

Oliver Polkamp


Net bereikte ons het bericht dat Oliver Polkamp heeft besloten om Heren 1 van THC Hurley te verlaten. Voor ons als club is dat een grote teleurstelling omdat wij nog graag met hem het nieuwe hoofdklasse-avontuur waren aangegaan. Oliver heeft een ongelooflijke bijdrage geleverd aan het afgelopen kampioenschap van de Promotieklasse.

Door zijn niet-aflatende energie, motivatie en spelinzicht leverde hij energie aan het hele team en dat hadden we graag meegenomen naar het volgende seizoen. Dat zijn kwaliteiten, ook nu nog, niet onopgemerkt zijn gebleven blijkt wel uit de interesse die HC Bloemendaal heeft getoond. De kans om zich nogmaals op het allerhoogste niveau van de hoofdklasse te kunnen testen bleek voor Oliver onweerstaanbaar en daarom heeft hij aangegeven te willen vertrekken.

Ondanks de teleurstelling heeft Hurley begrip voor zijn keuze. Hurley dankt Oliver voor zijn inzet voor het team en de club het afgelopen seizoen. Wij wensen hem alle goeds toe en veel plezier bij HC Bloemendaal.

Sabine Plönissen


Sabine Plönissen maakt met ingang van het komende seizoen de overstap van THC Hurley naar AH&BC Amsterdam.  "Pleun”, heeft ons recent aangegeven dat zij is benaderd en dat zij deze overstap naar AH&BC Amsterdam ambieert.  


De afgelopen vijf seizoenen heeft Sabine de kleuren van Hurley verdedigd, nadat zij overkwam van HC Rotterdam.  De voormalig Jong Oranje speelster was zowel op het veld als voor het zaalhockeyteam bij Hurley een vaste waarde.


Wij gingen ervan uit dat Sabine ook volgend seizoen deel uit zou maken van onze selectie en vinden het dan ook erg jammer dat zij ons gaat verlaten. Wij danken haar voor haar inzet en wensen haar veel succes in met nieuwe stap in haar hockeycarrière.