Train met Steijn van Heijningen en Felice Albers!

6-6-2019 Adverteerder

Train met Hoofdklasse-spelers Steijn van Heijningen & Felice Albers!
Het is alweer bijna zomervakantie. Tijdens de SportWays dagkampen van 15 t/m 17 juli 2019 op Hurley kun jij op het veld staan met Hoofdklasse-speler Steijn van Heijningen! Kom je naar het dagkamp van 12 t/m 14 augustus 2019 op onze club, dan krijg je training van Hoofdklasse-speelster Felice Albers. Dat wordt te gek!

Steijn speelt elke zondag voor HGC Heren 1, specialisme van deze voormalig Jong-Oranje speler? De aanvallende 1 tegen 1! En hij staat te trappelen om met jullie het veld op te gaan.

Felice is aanvallende middenvelder van de kersverse landskampioen AH&BC Dames 1! Haar specialisme? Dribbelen! Ze werd op haar 18e al geselecteerd voor de Oranje dames. Verder speelt ze bij Jong-Oranje en doet ze dit jaar weer mee aan het Europees Kampioenschap.

Je kunt onze Toppers alles vragen en jullie zullen van hen de fijne kneepjes van hockey aangeleerd krijgen. En vooral: samen trainen! Wil je met Steijn of Felice op het veld staan? Meld je snel aan!

Meer informatie en inschrijven:
https://nl.sportways.com/nl/locations/hurley?utm_source=club&utm_medium=Hurley&utm_campaign=Q2_19

Kom je met 6 of meer teamgenootjes minimaal 3 dagen naar dit kamp? Stuur SportWays – vóórdat jullie je hebben aangemeld – alle namen en de locatie van het kamp naar [email protected] en ontvang 15% korting per persoon.

Kom trainen met Steijn van Heijningen & Felice Albers

Gerelateerd nieuws: Adverteerder