Hurley senioren toernooi 22 juni

3-6-2019 Senioren

MAAK JE KLAAR VOOR HÉT HURLEY EVENT VAN HET JAAR

 

Het Hurley Senioren Toernooi  

 

Op zaterdag 22 juni is iedereen welkom op dit nu al memorabele event! Wees er snel bij, want je kan je inschrijven tot en met 15 juni. Het thema dit jaar is:

Ik voel nattigheid💦

Dus trek je tequila gun uit de kast, neem je zwembandjes mee en pak je waterplanga (als ie snel genoeg is).

 

Aanmelden kan per team voor €25 pp (inclusief lunch & avond eten). 
Mail naar 
[email protected] onder vermelding van:

-        Naam van de dagcaptain + telefoonnummer

-        Je team

-        Het aantal spelers (minimaal 6)

De inschrijving maak je compleet door het inschrijfgeld over te maken naar NL68 RABO 0303043709 op naam van THC Hurley onder vermelding van club, team en aantal.

 

Zaterdagochtend 22 juni arriveren jullie om 11:00 in vol ornaat en themakleding bij Hurley. In het clubhuis worden jullie met open armen ontvangen door de Toernooicommissie en krijgt elk team de benodigde informatie.

 

Hockey

Traditiegetrouw koppelt de commissie elk herenteam aan een willekeurig damesteam en zullen jullie je samenvoegen voor het eerste onderdeel van de dag, hockey! We spelen korte wedstrijden op halve veldjes met mixed teams. Maak je borst maar nat, want als klap op de vuurpijl volgt er een zenuwslopende finale en tijdens de officiële prijsuitreiking overhandigen we de enige echte Toernooi Bokaal aan het kampioensteam.

Geen talent op het veld? No problem! Zorg ervoor dat jullie de meest spetterende outfit aan hebben en strijd voor de titel Eersteklas Outfit!

 

En de rest…💦

De gehele dag is er een DJ aanwezig die de meest gepaste en ongepaste nummertjes voor ons zal draaien. Ook dit jaar is onze huisfotograaf weer van de partij en zal hij ons voorzien van de felbegeerde team- en groepsfoto’s.

 

Met de avondzon op het terras en muziek tot in de late uurtjes sluit je samen met je team op een onvergetelijke manier het hockeyseizoen af.

 

Tot 22 juni!


Liefs,

De Hurleyaan


Blijf op de hoogte van het Hurley Senioren Toernooi via ons facebook event.