Parkeren Hurley tijdens Pro league

22-5-2019 Vereniging

De "Grand Final" van de Pro League wordt dit jaar gespeeld in het Wagener stadion. Vanwege de toestroom van fans, officials, media, spelers (bussen), begeleiders etc. zijn de mogelijkheden om te parkeren aangepast. Voor Hurley betekent dit dat er tussen 14 juni en 5 juli hiermee rekening gehouden moet worden. Er zijn drie fases (zie bijlage onderaan dit artikel):


Fase 1
Geldt tussen 14 juni en 5 juli 17:00 aangegeven met het blauwe vierkant. Tijdens deze fase wordt de Jan Tooroplaan een eenrichtingsweg. De buitenste rijbaan van de parkeerplaats (parallel gelegen aan de weg van de garageboxen) wordt de hele periode één richtingsweg (aangegeven met de blauwe pijl op de tekening).

Het is alleen mogelijk om vanaf de Nieuwe Kalfjeslaan de parkeerplaats op te rijden richting de parkeerplaatsen die nog toegankelijk zijn. Het verkeer verlaat de parkeerplaats via de Jan Tooroplaan. Er wordt op deze wijze een lus gecreëerd rondom de woningen die het voor iedereen veilig moet maken tijdens de periode van vrijdag 14 juni t/m vrijdag 5 juli.

Fase 2
Geldt tussen 21 juni en 1 juli 17:00 uur aangegeven met de rode vierkanten. Vanaf het laatste huis van de Jan Tooroplaan tot an de ABN tennis velden worden twee rijstroken gecreëerd door middel van rijplaten. De rijrichting is aangeven met een rode pijl. De parkeerplaats achter de oost en zuid tribune van het stadion wordt afgesloten. Daarnaast geldt er ook een parkeerverbod op de parkeerplaatsen van de Nieuwe Kalfjeslaan naar de Vrije sportvelden noord en zuid, het pad naar manage Nieuw Amstellland.

Fase 3
Geldt tussen 27 juni en 1 juli 17:00 aangegeven met het grijze vierkant. Tijdens deze fase wordt P4 (lus van Hurley) in gebruik genomen. Tijdens deze fase is de lus van Hurley een eenrichtingsweg. De rijrichting is aangeven met een grijze pijl. Tevens wordt de parkeerplaats afgesloten en is parkeren hier alleen mogelijk met parkeerkaart P4.

Reguliere bezoekers parkeren op de vijver sportvelden noord en zuid van het Amsterdamse Bos (ook wel Speelweide genoemd). Dis is parkeerplaats P1, de bezoekers rijden via de Bosbaanweg naar parkeerplaats P1. Op dezelfde manier verlaten bezoekers ook weer P1. De parkeerplaatsen P2b en P4 worden gebruikt voor organisatie, vrijwilligers, pers, leveranciers, catering en standhouders.

Reguliere bezoekers van van het Amsterdams Bos worden gevraagd helemaal achterin het Amsterdamse Bos te parkeren. Fietsers, brommers/scooters en motoren parkeren voor de op de twee grasvelden aan de Nieuwe Kalfjeslaan, dit wordt afgezet met dranghekken en op één deel van de grasvelden komen rijplaten te liggen voor brommers, scooters en motoren.


Bijlage

Gerelateerd nieuws: Vereniging